APOT.CARE serums

Serums op maat van je huid. Zo heb ik er drie mogen ontvangen, na een kort testje kreeg ik de serums opgestuurd. Benieuwd wat ik ervan vind? Lees dan zeker verder.

Dit zijn de 3 serums die ik heb ontvangen, nadat ik dus een korte test heb gedaan. Deze test kan jij ook doen via de website van APOT.Care. Dus hierna wordt er naargelang jou huidtype 3 pure serums die bij jou huid passen gekozen. Ik kreeg het hyaluronic, vit C. en het vit A serum. Ik vind de serums er trouwens ook heel leuk uitzien, want zoals je weet hou ik wel van wat kleur. Maar goed, de werking is dan toch wel het belangrijkste.

Als je de serums alle drie wilt gebruiken moet je ze dus mengen ( elk één druppel). Gebruik je ze liever apart? Dan gebruik je drie druppels. Ik begon dus met de serums te mengen, maar ik wisselde ook wel graag af. Zo gebruik ik momenteel graag het vitamine C serum. Die zorgt er namelijk voor dat mijn huid een mooie glow heeft. Zeker als ik ga werken vind ik dit ideaal! Want draag ik geen BB cream of foundation. Merk ik dat mijn huid wat droog en trekkering aanvoelt? Dan gebruik ik het hyaluronic serum. Ik wissel wel graag af. Ik ben ook best onder de indruk van dit merk, want vind de serums eigenlijk echt wel héél fijn! Ze doen echt wat voor je huid. Ook het pipetje zorgt ervoor dat je ze goed kunt aanbrengen.

Wil je de serums ook proberen? Via APOT.CARE kun je even een kijkje nemen.

 

Liefs,Jana.x

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge