ProNails – nagelserum ?? ( Verkrijgbaar bij DI!)

Nagelverzorging vind ik echt ontzettend belangrijk. Ik probeer dan ook regelmatig nagelserum of handcrème aan te brengen. Maar ik geef toe dat ik het soms ook is vergeet. Ik heb nu iets nieuw van ProNails, namelijk het nagelserum.

Het nagel serum van ProNails zit in een heel erg mooi flesje, net een nagellak flesje eigenlijk. Het is wel van glas, dus wel even voorzichtig mee zijn. Zulke verpakkingen zal ik dan ook niet snel meenemen in mijn tas, maar wel op mijn nachtkastje zetten bijvoorbeeld. Dan vergeet ik het niet te gebruiken ook. Maar waarvoor moet je nu juist een nagelserum gebruiken?

Het Nail Serum is ideaal als losstaande, efficiënte behandeling tijdens de manicure of voor thuisgebruik. Het is een complete voedingskuur voor de nagel die komaf maakt met broze, kwetsbare nagels. Het werkt echt ingenieus door al zijn vitamines en mineralen! De cellen van een beschadigde nagelplaat staan open. Hierdoor kunnen de hydraterende ingrediënten panthenol en allantoine goed indringen. 

De keratine in het serum vult de cellen opnieuw op tot een stevige nagel, en de polysachariden zoals Blauwe Agave zullen een beschermende film vormen. Dit laagje zorgt er tegelijk ook voor dat de ingrediënten blijven zitten, ook bij regelmatig handen wassen.

Ik heb het nagelserum nu ongeveer twee weken in gebruik en ik kan jullie eerlijk vertellen dat het nagelserum na één seconde al zorgt voor een mooie glans, maar ook voor voeding en zachte nagelriemen. Mijn nagels zien er niet alleen verzorgd uit, zo zien ze er ook uit. Oh heb ik ook al verteld dat dit serum heerlijk ruikt?! Ik kan het serum zeker aanraden, ook als je last hebt van velletjes of broze nagels.

Wil je ook graag dit nagel serum van ProNails aankopen? Het is voor € 19,50 verkrijgbaar bij Di!

 

Liefs,Jana.x

 

Comments

 1. Rachel says:

  Dit lijkt mij een heel fijn product, je hebt mooie foto’s gemaakt en een fijne review geschreven

  1. Jana says:

   Dankjewel Rachel xxx

 2. Ziet er super goed uit! Ik gebruik een nagel olie van Essence, ook een toppertje!
  Emke De Jonghe onlangs geplaatst…Hoe begin je een blog?My Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge