Kneipp Seconde Hand- en nagelriemcrème

Hand en nagelverzorging is iets dat ik persoonlijk enorm belangrijk vind. Een tijdje geleden mocht ik van Kneipp deze Kneipp Seconde Hand- en nagelriemcrème uittesten. Vandaag vertel ik jullie dan graag mijn eerlijke mening.

Het merk Kneipp ken ik echt al jaren en ik werk er eigenlijk ook al een tijdje mee samen. Handcrème is toch iets dat ik meer zou moeten gebruiken, maar deze handcrème gebruik ik nu toch voordat ik ga slapen. Ik heb hem dan ook een hele tijd goed kunnen testen. Want deze Hand- en nagelriemcrème is zoals de naam al doet vermoeden zowel goed voor je handen te verzorgen als je droge nagelriemen. Dus eigenlijk heb je voor je nagelriemen geen apart product meer nodig.

Waarom Kneipp Seconde Hand- en nagelriemcrème?

De Kneipp Seconde Hand- en nagelriemcrème zit boordevol verzorgende natuurlijke ingrediënten als voedende oliën, abrikozenmelkextract en marulaolie. Hij trekt snel in en heeft een heerlijk zachte geur van abrikozen en marula. Het gebruik van deze crème zorgt niet alleen voor zachte handen, maar heeft ook voordelen voor je nagels. Het verzorgen van je nagelriemen is namelijk de basis voor gezonde en mooie nagels.

 

En wat zegt deze hand en nagelverzorging nu precies? Ik denk dat ik een nieuwe budget topper heb gevonden! Pluspunt is dat hij enorm snel intrekt, dus handig voor mensen met weinig geduld. Daarna voelen mijn handen zacht een gehydrateerd aan. En nog een pluspunt is dat hij budget is! Hij ruikt nog eens lekker ook!

Kneipp Seconde Hand- en nagelriemcrème

Vanaf april 2018 is de Kneipp Seconde Hand- en nagelriemcrème verkrijgbaar voor € 6,49

Hoe verzorg jij je handen?

Liefs,Jana.x

Comments

  1. femketje says:

    kneipp is sowieso een erg fijn merk voor handcreme :D
    femketje onlangs geplaatst…First Impressions – Essence Wood You Love Me Collection.My Profile

  2. Elke says:

    Je hebt mijn benieuwd gemaakt want dit lijkt me echt een zalige handcrème!
    Elke onlangs geplaatst…Wat te doen in Boedapest?My Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge