Essence nagel & lipverzorging

Essence is een merk waar ik al jaren fan van ben. Toen ik na school naar de Kruidvat ging, moest ik absoluut eens gaan kijken bij Essence. Nu komen ze steeds met nieuwere producten. Zo ook de nagel & lipverzorging wordt uitgebreid.

Ik begin meteen met mijn favoriete product en dat is de nagelriemcrème. Dit is geen olie, zoals je wel aan de naam kunt horen, maar een crème. Ik vind dit persoonlijk veel aangenamer. Het zorgt er ook voor dat je nagelriemen gemakkelijk kunt achteruit duwen. De droge velletjes zijn ook verdwenen. Wat nog makkelijk is, vind ik het formaat. Zo handig om mee te nemen in je handtas.

Nail & Cuticle cream Essence: € 1,99

Last van droge lippen heb ik ook wel en dan kan een lippeeling echt wel de redding zijn! Deze lippeeling van Essence bevat hele kleine scrubdeeltjes waardoor je je lippen op een milde manier kunt scrubben. Ik vind het alvast heel aangenaam! De geur van kokos is ook niet echt overheersend. Ook wel fijn, want als je daar echt niet van houdt.

Essence lip peeling: € 2,99

We sluiten af met de jelly nail polish remover. Voor een nail polish remover is de geur echt nog goed! Hij ruikt niet zo straf als gewone nail polish remover. Dus ja hoor ik ben fan van de geur! Maar ik merk wel, dat hij door de gelly textuur minder goed mijn nagellak verwijdert en laat dat nu zijn waarvoor het product dient.. jammer zeg!

 

Essence nail polish remover: € 2,89

 

Welk product spreekt jou het meest aan?

 

Liets,Jana.x

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge