Is Dadi’ Oil zo goed als wordt gezegd?

Dadi oil, je kent het heel goed of juist helemaal niet. Dadi oil is een speciale olie ontwikkeld voor je nagels te verzorgen en ook de huid rondom je huid nagels. Deze nagelverzorging zat in de goodiebag van de Estetikabeurs en ik vertel er wat meer over..

Is Dadi' Oil zo goed als wordt gezegd?

DADI OIL3

Wat meer informatie over de Dadi’Oil

Dadi’ Oil is een verzorgende nagelolie die gemaakt is om flexibiliteit, stevigheid en glans te geven aan de naturlijke nagel, aan nagelproducten en aan de nagelriem! Dadi’ Oil wordt snel opgenomen en is niet vet. Het brengt drie gecertificeerde organische olieën samen. Een gecertificeerde organische olie is een hoogwaardig product afkomstig van boeren die duurzame technieke hanteren en geen kunstmatige mest of bestrijdingsmiddelen gebruiken. AvocadoOlijf en Jojoba olieën werken samen om te beschermen, te hydrateren en te verzachten.  Er is Naturlijke Vitamine E (niet synthetische tocopheryl acetaat) toegevoegd, een krachtige anti-oxident. Dit mengsel van 21 essentiele oliën heeft een aangename geur.

Klinkt toch heel goed? Het mengsel van 21 essentiele olieen vind ik echt top! Dit kan toch niet anders dan goed zijn?

DADI OIL111

DADI OIL22

DADI OIL FOTO

Ik vind het flesje en het borsteltje om aan te brengen heel erg handig! Want het borsteltje is net zoals een nagellak borsteltje dus heel handig om aan te brengen aan je nagelriemen. Dadi’ Oil is ook perfect geschikt voor een heel erg beschadigde nagel ( gescheurde nagel bijvoorbeeld). En ook voor een beschadigde huid is dit geschikt. Ik vind alvast dat het mijn nagelriemen perfect voedt en terug zacht doet aanvoelen. Ik ben een fan!

Afbeeldingsresultaat voor DADI OIL resultaat

Dit is een foto van op het internet met het resultaat van de Dadi ‘ Oil.

Waar kun je nu Dadi ‘ Oil aankopen? Dit kan bij Urban Nails voor een flesje van 3,75 betaal je € 3,95.

Ik ben alvast enthousiast! Hopelijk jij ook?!

Liefs,Jana.x

 

 

Comments

  1. Vanessa says:

    Klinkt goed en het is helemaal niet duur. Ik kende het nog niet maar zo te zien wel de moeite. X
    Vanessa onlangs geplaatst…Cien micellair water (Lidl)My Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge