Beauty kitchen seahorse plankton 60 second manicure

Een verzorgende manicure in slechts 60 seconden?! Ja hoor dat kan! Ik probeerde de Beauty kitchen seahorse plankton 60 second manicure en ik vertel vandaag of het echt helpt.

Ik had zo’n soort product al gezien op een beauty beurs, maar nu is dit toch veel gemakkelijker verkrijgbaar. Het product zit in een leuk blauw potje en er zit maar liefst 120 gram in.  Hieronder geef ik jullie even een beschrijving van het product, zodat jullie toch een goed beeld hiervan hebben.

Beschrijving

Het potje is super goed gevuld zoals je kunt zien! De geur is heel subtiel en niet echt aanwezig. Hoe gebruik je het nu?

Wrijf een ruime hoeveelheid van het product in je natte handen en besteed hierbij vooral aandacht aan droge plekken en de basis van je nagels. Spoel je handen daarna goed af met warm water. Dep ze droog.

Je hebt maar een kleine hoeveelheid nodig.

Mijn handen en nagels voor het gebruik.

Redelijk droog, maar vooral aan mijn nagelriemen.

Nadien zien mijn handen en nagelriemen er veel beter uit! Je ziet niet zoveel verschil omdat ik eigenlijk niet zo droge handen heb. Maar ik voel het vooral aan mijn nagelriemen dat ze zo wat soepeler zijn. Ik vind het ook aangenaam dat ik dit aangename gevoel een hele dag heb. Ik vind dit product zeker het proberen waard!

Beauty Kitchen is exclusief verkrijgbaar bij Holland & Barrett (voorheen De Tuinen) en online via www.hollandandbarrett.nl en hollandandbarrett.be.

De Beauty kitchen seahorse plankton 60 second manicure is verkrijgbaar voor € 19,99

Liefs,Jana.x

Comments

  1. femketje says:

    ooeh dit klinkt super nice :)
    femketje onlangs geplaatst…Big Aliexpress Nail Supplies Haul!My Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge