Yves Rocher haarproducten voor droog haar

Ik deel jullie vandaag een artikel over de Yves Rocher haarproducten voor droog haar. Mijn haarpunten zijn soms wel droog, dus ik ben eens benieuwd of deze producten echt iets doen voor mijn haar.

Havermelk en amandelolie voor zachte haren..

De haarproducten van Yves Rocher bevatten haver, maar bevatten geen siliconen. Dat is goed nieuws! Deze haarproducten zijn zoals ik eerder al vertelde ideaal voor droog haar. Als eerste zien jullie de shampoo en de conditoner. Ik vind dit zo fijne haarproducten. Dit zijn de eerste haarproducten waarvan ik de geur van het product achteraf nog ruik. Ik vind de geur trouwens erg aangenaam, niet overheersend maar erg aangenaam. Ik kan het moeilijk omschrijven, dus ik zou zeker eens gaan ruiken..

Wat zit er nog meer in deze nieuwe haarlijn van Yves Rocher? We vinden ook nog een product die je aanbrengt op je droge haarpunten ( dry ends). Ik heb dit product enkele keren gebruikt op mijn droge haarpunten en ik merkte wel dat mijn haarpunten voor even zacht aanvoelen, maar hierna helaas niet meer. Dus ik heb er eigenlijk een beetje gemengde gevoelens over. Want het effect is maar even te zien en daarna is het wel weg.

We sluiten af met een haarmasker en zulke producten gebruik ik enkel als ik eens wat extra tijd heb bijvoorbeeld op een zondag. Zo kan het haarmasker voldoende in je haar trekken. Ik smeer altijd een grote hoeveelheid van het haarmasker in mijn haar. Nadat ik het haarmasker uit mijn haar spoel, voelen mijn haren fluweel zacht aan. Mijn haren ruiken ook echt hemels. Ik kan dus zeggen dat ik best tevreden ben over deze nieuwe haarlijn van Yves Rocher.

De conditoner en de shampoo : € 2,95 (op de webshop)

Het haarmasker: € 7,95 (op de webshop)

Balsem voor droge haarpunten: € 6,95 (op de webshop)

Maak jij tijd voor een haarmasker?

Liefs,Jana.x

Comments

 1. Vanessa says:

  Deze producten werken fantastisch voor mijn droge haar, zeker in combinatie. Daarnaast ben ik helemaal gek op de geur die lekker lang blijft hangen, mmm! X
  Vanessa onlangs geplaatst…De kortfilm How Old Are You? van Dove toont hoe vrouwen zich voelen over hun leeftijdMy Profile

 2. Hmm jammer genoeg heb ik juist last van vet haar :(
  Jamey – Beauty Unboxing onlangs geplaatst…LookFantastic Box Maart – #LFExplorerMy Profile

 3. Saraya says:

  Klinkt als fijne producten, ik heb zelf nog nooit de haarproducten uitgeprobeerd van Yves rocher :)
  X
  Saraya onlangs geplaatst…Winactie Met Sweetbeauty.nl / Nail Art Pakket!My Profile

 4. Delphine says:

  Ik merk dat ik vaak niet genoeg heb aan siliconevrije producten of shampoo van Yves Rocher. Dat is het enige van het Yves Rocher waar ik niet blij van ben. Het haarmasker daarentegen lijkt me wel heel fijn!
  Delphine onlangs geplaatst…Jane Iredale Just Kissed Lip Plumper!My Profile

 5. Miss says:

  Dat haarmasker lijkt me echt zoooo fijn!
  Miss onlangs geplaatst…Wellness // aqua lunaMy Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge