WECOLOUR haarproducten

Haarproducten zonder sulfaten en parabenen dan hebben we het over de WECOLOUR haarproducten! Ik test deze volledige haarverzorgingslijn en ik geef jullie vandaag mijn mening.

WECOLOUR haarproducten

We beginnen deze review met de shampoo en conditioner van WECOLOUR. Wat ik meteen zo fijn vind aan deze haarproducten is dat ze geen parabenen, sulfaten en siliconen bevat, dus dat is allemaal heel fijn voor je haar en het beschermd ook nog eens goed je haarkleur en je hoofdhuid. Ik vind zowel de shampoo als de conditioner aangename producten, want mijn haar ziet er achteraf stralend uit en voelt ook zo.

In een set verkrijgbaar voor € 27,50

De extra verzorging van WECOLOUR

We sluiten het artikel af met twee extra verzorgingsproducten: de argan silk is een verzorging voor na het wassen van je haar en voor het drogen van je haar. Het beschermt je haar tegen de warmte, hydrateert, verzorgt en beschermt je haar. Oh dit is een fijn product! Het zorgt toch net voor zachter haar en mijn haar is ook makkelijk doorkambaar.

Argan silk: € 11,50

Dan als laatste de dark bamboo treatment, de dark bamboo is een zuiverende treatment van klei met bamboe. Deze treatment reinigt, zuivert en verzorgt het haar. Daarnaast is de dark bamboo treatment een shampoo, conditioner in één. Dus een extra verzorging is niet nodig, maar kan wel. Ik heb dit zelf niet nodig, maar het was wel even wennen dat ik dit product op droog haar moest aanbrengen. Is het een toevoeging? Ja zeker en vast! Ik gebruik het echt heel graag, want mijn haar is dan nog extra goed verzorgt!

Dark bamboo treatment: € 17,50

WECOLOUR haarproducten

Deze haarverzorgingsproducten, maar ook haarkleuringen kan je vinden op de webshop van WECOLOUR.

Wat denk jij van deze producten?

 

Liefs,Jana.x

Comments

  1. Evelien says:

    Klinkt als een fijn merk! Ik moest wel lachen om de “We sluiten het artikel af met..” want toen zat ik echt nog geen minuut dit artikel te lezen, haha.
    Evelien onlangs geplaatst…Review: Lush Angel Hair shampooMy Profile

  2. Emke says:

    Super leuk artikel! ♡
    Emke onlangs geplaatst…Hoe is mijn liefde voor make-up ontstaan?My Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge