Uitgeprobeerd! Haarscrub

Een scrub voor je haar?! Ja hoor het bestaat. Het goede nieuws is dat ik het heb getest! Ik vond het wel een leuke idee om hierover een review te schrijven, maar let op het product is wel moeilijk verkrijgbaar.

Toen ik dit product zag staan in de Sephora, was ik instant nieuwsgierig! Een haarscrub is iets wat ik nog niet heb getest, maar wel al een paar keer van heb gehoord. Dit is een haarscrub met pepermunt, dus dat betekend dat het een hele frisse geur is. Maar waarom zou je nu een haarscrub gebruiken? Nu het zorgt ervoor dat je haar extra schoon aanvoelt, fris en met nog meer gaat glanzen! Allemaal voordelen toch?

Zoals beschreven gebruik je een haarscrub in plaats van je shampoo, maar er wordt toch wel aangeraden om achteraf nog een conditioner of een haarmasker te gebruiken. De geur van de scrub vind ik heel erg aangenaam, want ik dacht eerst dat de geur toch wel te sterk zou zijn, maar dat valt eigenlijk wel goed mee. De structuur van de scrub is niet grof, omdat het anders je hoofdhuid zou kunnen beschadigen.

 

 

Wow zien jullie ook dit resultaat! Mijn haar ligt precies veel beter als anders. Het voelt heel licht aan en ook heel zacht. Dus wat deze haarscrub van Sephora beloofd doet het ook precies en dat vind ik wel fijn. Ik merk wel dat mijn haar niet beter doorkambaar was, daar hoopte ik stiekem wel op. Maar helaas. Toch heeft het een tal van voordelen, waardoor ik deze scrub toch nog ga gebruiken..

Deze scrub kocht ik uiteraard bij de Sephora (Euralille) en dit voor ongeveer € 10.

Heb jij al van een haarscrub gehoord?

 

Liefs,Jana.x

Comments

  1. Goh ik kende een scrub voor je haar nog niet haha. Ben nu wel erg benieuwd naar de geur!
    Joyce – SomedayTodayNL onlangs geplaatst…Flashback | week 9My Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge