Schwarzkopf nature moments

Je haar verzorgen dat is toch wel ook heel belangrijk. Ik kreeg de kans om de allernieuwste producten uit te proberen van Schwarzkopf en dit is een nieuwe haarlijn. Een unieke lijn zonder toegevoegde kleurstoffen en siliconen.

Schwarzkopf nature moments

Als eerste hebben we een shampoo en een conditioner. Deze twee haarproducten bevat coconut water & lotus flower, een heerlijke niet overheersende geur. Ik hou er wel van! Ik verlang zo naar de zomer als ik deze verpakking zie. De shampoo zorgt voor een fris en schoon gevoel en verder is het zonder toegevoegde kleurstoffen en siliconen. Dat merk ik echt wel, want na het gebruik van beide haarproducten voelt mijn haar niet zo zwaar aan, maar juist heel licht en zacht. Hemels!

Shampoo: 2,79 euro voor 250 ml.

Conditioner: 2,79 euro voor 200 ml.

Een haarmasker gebruik ik nu en dan eens graag, zo ongeveer één keer per week gebruik ik dit. Het heeft mijn huid toch wel net dat tikkeltje extra. Dit haarmasker is een masker met olijfolie om beschadigd en dof haar te verzorgen en een gezonde glans te geven. De geur is niet zo heel speciaal of overheersend, maar dat hoeft uiteraard niet hé. Ik vind het verzorgende deel het belangrijkste. En verzorgen doet het zeker! Mijn haar voelt gevoed en zijde zacht aan..

Nature Moments Mediterranean Olive Oil & Aloe Vera Intensive Care Mask, 4,99€ voor 250ml

Als laatste hebben we nog een haarmasker en dit is toch wel mijn persoonlijke favoriet! Dit met name voor de geur van argon en macadamia olie. Argan olie is ook nog eens goed voor je haar want het is ideaal om droog en beschadigd haar te herstellen en te voeden. Ik heb soms zo last van droge haarpunten dat ik dit masker echt wel een keertje nodig heb. Hierna vind ik zelf dat mijn droge haarpunten verdwenen zijn, super toch?!

Nature Moments Moroccon Argan Oil & Macadamia Oil Intensive Care Mask, 4,99€ voor 250ml

Wat gebruik jij om je haar te verzorgen?

Liefs,Jana.x

Comments

 1. Elke says:

  Dat haarmasker lijkt me echt geweldig, dit moet ik zeker eens proberen!
  Elke onlangs geplaatst…My life week 20 & 21My Profile

 2. Yara says:

  Die haarmaskers zien er heel fijn uit, zeker voor die prijs!
  Liefs,
  Yara

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge