Schwarzkopf BC Oil Mircale Barbary Fig Oil.

Ik schreef al eens over de Schwarzkopf Professional BC Oil Miracle Rose Oil, maar vandaag iets helemaal anders namelijk de BC Oil Mircale Barbary Fig Oil lijn.

DSC_1458v

Extra informatie over deze lijn :

Voor de eerste keer combineert de nieuwe BC Oil Miracle Barbary Fig Oil intensieve haarverzorging samen met ultieme verwennerij: de eerste BC Oil Miracle met micro-keratine en Barbary vijg olie stelt kappers in staat om de luxueuze, gewichtloze verzorging van kostbare olie te combineren met diepe haar herstellende prestaties om droog en beschadigd haar te regenereren. De formules met Barbary vijg olie leveren direct glans en onweerstaanbare zachtheid. Het assortiment bestaat uit vier producten en biedt tot acht verschillende varianten. BC Oil Miracle

Laten we als eerste beginnen bij de shampoo en deze shampoo zorgt voor reiniging en intense hydratatie voor sterk, glanzend en zijdezacht haar dankzij de combinatie van micro-emulsie technologie en Barbary vijg olie, rijk aan antioxidanten en onverzadigde vetzuren.

Voor een uitgebreide verzorging kunnen we een haarmasker natuurlijk niet overslaan. Ik was dan ook heel blij dat in deze lijn van Schwarzkopf ook een haarmasker zat. Dit haarmasker in een de rijke, boterachtige textuur smelt in het haar en herstelt dof, droog en beschadigd haar. Voor directe sterkte, veerkracht en zachtheid.

We sluiten af met met een product voor als je eens wat minder tijd hebt voor het haarmasker te gebruiken en dit is een Conditioning Milk in een spray vorm. Deze rijke spray olie voedt droog en beschadigd haar en hydrateert intens. Voor een verbeterde veerkracht, handelbaarheid en zachtheid.

En wat vind ik nu van alle drie de haarproducten? GEWELDIG! Zowel de shampoo als het haarmasker als de conditioning milk vind ik heerlijk om te gebruiken. Ze maken mijn haar zo zacht door de olie die in alle drie de haarproducten zit dat ik ze telkens weer opnieuw wil gebruiken en dat kan jij ook!

Prijzen en verkrijgbaarheid.

BC Oil Miracle Barbary Fig Oil & Keratin Restorative Shampoo : € 14,95

BC Oil Miracle Barbary Fig Oil & Keratin Restorative Mask : € 19,95 

 BC Oil Miracle Barbary Fig Oil & Keratin Restorative Conditioning Milk : € 16,95

De nieuwe BC Oil Miracle Barbary Fig is beschikbaar in de Schwarzkopf Professional Partner Salons.

Heb jij al iets geprobeerd van deze lijn?

Liefs,Jana.x

Comments

 1. Lisa says:

  Wauw. Je haren glanzen! Dit wil ik uitproberen, ziet er goed uit. :)
  Lisa onlangs geplaatst…Van woord tot zin: “waarom blog jij?”My Profile

 2. Manon says:

  De producten zien er super uit!

 3. Sophe says:

  Oh, klinken als fantastische producten! Ik ben vooral heel benieuwd naar het masker :-)

 4. Petra says:

  de producten klinken super…en wat heb je weer een onwijs mooie fotos gemaakt, zo leuk met de druppels op de producten…top!
  Petra onlangs geplaatst…Max&More, Get the look, Nail stamps …My Profile

  1. Jana says:

   Dankjewel, leuk om te horen :D

 5. oooh je haren tonen idd echt wel heel mooi zo!
  ik snap wel dat je zo’n fan bent ;)

  Liefs
  Karlien
  Karlien – Polished Cats onlangs geplaatst…Shoplog: A gift & random buysMy Profile

 6. Ines says:

  Oh dat klinkt goed!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge