PIMP Amsterdam Goldserum

PIMP Amsterdam Goldserum.

Tijdens het blogger event van Solden.be zat er leuk product in de goodiebag. Namelijk de PIMP Amsterdam goldserum voor je haar. Ik heb hem uitgetest en vandaag vertel ik je wat ik ervan vind.

Pimp Amsterdam goldserum flesje

PIMP Amsterdam Goldserum

Het flesje waar dit goldserum van PIMP Amsterdam inzit, is een redelijk klein flesje van maar liefst 60 ml. Maar je hebt maar een klein beetje van het serum nodig voor in je haar te doen. Ik vind het uiterlijk van het flesje er trouwens ontzettend leuk uitzien. Zo vrolijk met dat wit en het gebruik van geel.

Dit serum is te gebruiken op droog of vochtig haar. Verder vinden we ook nog wat meer informatie over de ingrediënten en ook kunnen we zien dat dit product parabenen vrij is.

PIMP Amsterdam Goldserum.

Het serum is doorzichtig van kleur, maar heeft wel een aangename geur. Ik ruik een lichte vanille geur en laat dat nu net mijn favoriete geur zijn.

Resultaat PIMP Amsterdam Goldserum besluit

Hierboven zie je hoe mijn haar eruit ziet nadat ik gebruik heb gemaakt van het serum. Je kunt het misschien al zien, maar mijn haar ziet er zo goed uit! Het ziet er heel zacht en verzorgend uit. Daarnaast heeft mijn haar ook nog eens een prachtige glans. Ik gebruik dit serum nu op handdoek droog haar en ik merk dat het gemakkelijk doorkambaar wordt als ik dit serum heb gebruikt. Als dit flesje op ( wat niet zo snel zal gebeuren) koop ik zeker nog een flesje.

Het PIMP Amsterdam goldserum is voor € 19,95 vekrijgbaar bij de o.a. de Haarboetiek. Deze winkel kun je ook vinden in Antwerpen ( Stenenbrug 117 )

Liefs,Jana.x

Comments

 1. Manon says:

  Dit klinkt heel goed voor mijn haren!

 2. Evelien says:

  Wow, dat geeft een mooi effect aan je haar zeg! Heeel nice :)

 3. Kirsten says:

  Ik ben zelf wel bekend met PIMP Amsterdam, de producten zijn erg fijn! (:

 4. Jana says:

  Je haar glanst inderdaad heel mooi!
  Jana onlangs geplaatst…De populairste blogposts uit 2014My Profile

 5. bymarlayne says:

  Ziet er goed uit!
  bymarlayne onlangs geplaatst…Current wishlist ♡My Profile

 6. […] niet zacht! Dit komt omdat ik nog geen goede haarolie had gebruikt. Nu gebruik ik de haarolie van PIMP Amsterdam en dit werkt perfect! Het belangrijkste is dat je gewoon niet te veel in je haar aanbrengt, want […]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge