OGX restoring bonding plex

Wat hou ik er toch van om mijn haar heerlijk te verzorgen! Ik heb iets nieuws uitgeprobeerd, namelijk de OGX restoring bonding plex shampoo en conditioner. Benieuwd naar mijn mening hierover? Lees dan zeker snel verder.

Deze shampoo ruikt zo heerlijk! Dat was meteen mijn eerste indruk als ik de dop opendeed. Echt zalig! Maar natuurlijk is de werking van de shampoo minstens zo belangrijk. Ik heb nu ondertussen mijn haar al een paar keer met deze shampoo gewassen en ik merk achteraf dat mijn haar zo zacht en aangenaam aanvoelt! De geur van de shampoo blijft ook wel hangen, dus dat is wel aangenaam. Maar ik heb wel het gevoel dat ik mijn nog steeds moeilijk doorkambaar is..

Maar gelukkig hebben we nog de conditioner! Gelukkig als ik deze conditioner gebruik merk ik dat mijn haar veel gemakkelijker doorkambaar is. Let wel op bij het gebruik van deze conditioner dat je niet te veel gaat gebruiken, want je haar kan snel vettig worden. Maar dat is vrijwel bij elke conditioner. Deze combinatie vind ik dus echt top!

Deze haarproducten zijn verkrijgbaar bij DI of online bij Hair & Body Beauty voor € 10,99

 

Liefs,Jana.x

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge