Mijn favoriete haarverzorgingsproducten

Naast make-up vind ik mijn haar ook zo ontzettend belangrijk! Naast mijn haar wassen vind ik het verzorgen ervan zeker nodig. Ik laat jullie vandaag twee producten zien waar ik absoluut niet zonder kan.

Mijn favoriete haarverzorgingsproductenff Mijn favoriete haarverzorgingsproducten44

Mijn haar is nogal redelijk dof, dus het kan zeker wel wat glans gebruiken. Deze sugar shine spray is hiervoor perfect, want hij zorgt voor een mooie glans in mijn haar. Je kunt de spray zowel op handdoek droog haar gebruiken als op droog haar. Ik vind de geur ook heerlijk! Doet mij meteen aan de kapper denken. Ook een beetje een zoete geur.

€ 15,65

 

 

Mijn favoriete haarverzorgingsproductenfe Mijn favoriete haarverzorgingsproductenedede

Ook mijn punten van mijn haar voelen redelijk droog aan, dus een olie voor mijn haar heb ik ook nog nodig. Persoonlijk vind ik een olie in een flesje niet zo handig, want dan voelen mijn handen ook meteen vettig aan. Dus een haar olie in de vorm van een mist is zo handig. Deze haarolie breng ik meestal aan op droog haar, want dan heb ik het gevoel dat dit haarproduct het beste werkt. Mijn haar voelt heel erg zacht aan.

€ 22,5

Mijn favoriete haarverzorgingsproductenfeefe

Je vind de haarproducten bij verschillen kapperszaken of online:

Wat gebruik jij van haarverzorging?

Liefs,Jana.x

Comments

  1. Vanessa says:

    Lijken me fijne producten! Een haarolie in spray vorm is inderdaad een stuk handiger, ik hou ook niet van die vettigheid X
    Vanessa onlangs geplaatst…Zwanger: Het eerste trimesterMy Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge