Lee Stafford coco loco hair oil

Haar olie is zo’n product dat ik graag gebruik, want zonder voelt mijn haar als stro aan. Ik was wel benieuwd naar de Lee Stafford coco loco hair oil.

Zoals de naam al doet vermoeden is dit een haarolie met kokos en daar moet je uiteraard van houden. Maar ik ben echt een grote fan van de geur van kokos, dus dat zit meteen al goed! Laat kokos nu ook nog eens goed verzorgend zijn voor je haar! Dat is een groot pluspunt, maar ik was eigenlijk wel opzoek naar een olie dat niet vettig aanvoelt en ook meteen intrekt. Klinkt misschien raar een olie dat niet vettig aanvoelt, maar deze haarolie beloofd dit toch wel..

De Lee Stafford CoCo LoCo Hair Oil is een lichtgewicht olie die een musthave is voor eigenlijk alle haartypen. Kokosnootolie is één van de beste natuurlijke ingrediënten voor droog en beschadigd haar en slechts een paar kleine druppeltjes van deze olie transformeren dof en droog haar naar zacht en glanzend haar.

Als je haar écht een boost kan gebruiken, kun je de olie een nachtje laten zitten!

Je kunt de Lee Stafford coco loco hair oil met kokos ook ‘ s nachts in je haar laten zitten voor een extra verzorgend effect. Dat heb ik zelf nog niet geprobeerd, maar wie weet weet doe ik dit wel snel een keertje.

Is dit een fijne olie zonder vettig gevoel? Ja zeker weten! En de geur daar hou ik wel van. Maar ik heb wel gemerkt dat je echt niet veel nodig hebt van deze olie. Je hebt al genoeg met één druppeltje voor je haar. Het effect daarna is zacht haar die gemakkelijk doorkambaar is..

De Lee Stafford coco loco hair oil kan je bestellen op The Make-up Spot voor € 11,95

Gebruik jij haarolie? Welke?

Comments

  1. Evelien says:

    Wat grappig, dit merk ken ik nog van vroeger.. met die felroze verpakkingen! Ik ben zelf géén fan van kokos, ik vind de geur verschrikkelijk. Mochten ze hem met een andere geur hebben zou ik zeker benieuwd zijn geweest, want een niet-vettige haarolie klinkt gewoon super, toch?!
    Evelien onlangs geplaatst…Review: Lush American Pie Body ConditionerMy Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge