Haarparfum Action – yay or nay?

Toen ik dit zag liggen moest ik het gewoon hebben! Haarparfum! Dit trok echt meteen mijn aandacht. Ik heb het voor jullie uitgeprobeerd en ik geef jullie vandaag mijn persoonlijke mening.

Haarparfum Action

Geef nu toe de verpakking trekt je toch meteen aan? Ik heb echt een zwak voor roze verpakkingen dat geef ik toe. Ik had persoonlijk nog nooit gehoord van een haarparfum, maar waarschijnlijk bestaat dit al een tijdje hoor, maar ik zal er nooit echt op gelet hebben. Nu zag ik dit staan en het trok toch meteen mijn aandacht omdat het zoiets is dat ik eerlijk gezegd nog nooit had getest..

Dit haarparfum rijkt naar bloemetjes, hele frisse bloemetjes. Verder zit er ook nog aloê Vera in, dat zorgt voor een mooie glans in je haar. Je brengt dit haarproduct dus aan op droog haar.

De test!

Uiteraard heb ik dit haarparfum van de Action  uitgebreid getest en ik moet zeggen dat ik het echt een meerwaarde vind aan mijn routine! Het zorgt ervoor dat ik naast mijn haarolie ook mijn haar een frisse geur kan geven, net zoals een parfum. De geur is heel erg aangenaam, maar blijft niet zo lang hangen vind ik. Maar voor zo’n lage prijs ( rond de 2€) hoor je mij niet klagen.

Oh trouwens dit haarparfum kan je kopen bij de Action! Top hé!

Valt het jullie op dat een kijkje in mijn leven vandaag er niet is? Ik heb dan misschien wat minder goed nieuws, want dit wekelijks artikel is niet meer. Omdat ik mijn blog nu veel professioneler wil doen, wil ik meer reviews plaatsen. Ik vond het persoonlijk artikel ook geen meerwaarde meer geven, want ik post alles via mijn verhaal (instagram). Dus volg mij zeker via Instagram! En ik zou graag binnenkort ook nog willen vloggen.

Liefs,Jana.x

Comments

  1. Evelien says:

    Wat een heerlijke geur heeft deze, zo te lezen! Jammer dat de geur snel vervliegt, maar de flacon zou je wel makkelijk kunnen meenemen in je tas.

    1. Jana says:

      Ja hé! Superhandig! :)

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge