Garnier Fructis soothing macadamia hair food

Als er nu iets is wat mij aansprak is toch wel de Garnier Fructis soothing macadamia hair food. Ik liep in de Kruidvat en toen zag ik ze liggen! Ik rook aan enkele haarproducten uit deze lijn, maar macadamia is er toch als favoriet uitgekomen. Benieuwd naar mijn volledige review? Lees dan mijn artikel..

Ik moet zeggen de verpakking die trok mij meteen als eerste! Geef nu toe, zo’n leuke felle verpakking. Daar moet je toch even naar kijken? Ik heb van mijzelf een beetje droge haarpunten, dus dan is dit wel welkom!

Dit haarproduct kun je gebruiken als:

Als conditioner:
Breng het haarmasker aan op je natte haar om het onmiddellijk te ontwarren en doorkambaar te maken.

Als masker:
Breng het masker aan op je natte haar en laat het drie minuten inwerken, zodat de voeding goed door kan dringen in je haar. Spoel het daarna uit.

Als dagelijkse extra verzorging:
Breng een kleine hoeveelheid aan op je natte of droge haar, bijvoorbeeld op de haarlengten. Uitspoelen is niet nodig. Zo heb je de hele dag glad en handelbaar haar.

Nog beter nieuws! Dit haarproduct is vegan en bevat geen siliconen, parabenen.

Wat een grote hoeveelheid! Maar liefst 390ml, daar kun je volgens mij echt heel lang mee doen. Dit maakt het voor mij toch wel een budget product. Ook het resultaat is zeker wat ik er van verwacht had. Ik heb dit haarproduct onlangs als haarmasker gebruikt en nadien voelde mijn haar satijnzacht aan en de geur! Hemels!

Garnier Fructis soothing macadamia hair food

De Garnier Fructis soothing macadamia hair food  is verkrijgbaar bij o.a. de Kruidvat voor € 6,99.

Verzorg jij je haar optimaal?

Liefs,Jana.x

Comments

 1. Vanessa says:

  Klinkt heerlijk! Fijn dat je het zowel als conditioner en als haarmasker kunt gebruiken. Je hebt me nu wel benieuwd gemaakt naar de geur! X
  Vanessa onlangs geplaatst…Nieuw: Lipton Ice Tea Green MatchaMy Profile

 2. Elke says:

  Oh, dit klinkt echt heerlijk! Ben nu ook echt mega benieuwd geworden naar de geur!
  Elke onlangs geplaatst…7 originele Moederdag cadeau tipsMy Profile

 3. Emke says:

  Leuk artikel! Ik heb deze pot vandaag juist opgemaakt. Hij is wel oke, maar ik heb al betere maskers geprobeerd. Ik heb het gevoel dat hij soms een film over mijn haarscubben legt waardoor ik mijn haar niet makkelijk kan krullen of stijlen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge