Elseve purple shampoo

Een paarse shampoo?! Daar hebben jullie vast en zeker al wel van gehoord! Ideaal als je blonde haren hebt of zoals mij, bruin haar met highlights.

Ik heb voor jullie de Elseve purple shampoo getest en wat was ik hier benieuwd naar! Ik geef toe dat ik dit nog nooit eerder heb getest zo een paarse shampoo. Wel al van gehoord hoor, maar zelf nog niet geprobeerd. Het is dus een ontgelende shampoo die je 1 x per week mag gebruiken. De geur van de shampoo is alvast goedgekeurd! Dan is het tijd  om deze shampoo 5 minuten te laten inwerken. Hierna goed uitspoelen. Dan is het tijd voor het paars ontgelend masker te gebruiken.

Elseve purple shampoo: € 4,99

Als aanvullend haarproduct gebruik ik graag het haarmasker. Dit haarmasker zorgt ervoor dat je haar intensief wordt gevoed. Na ongeveer 10 minuten te laten intrekken is het tijd om dit masker grondig uit te spoelen. Het resultaat? Ik had eigenlijk wel wat schrik! Maar mijn haar zag er echt goed uit! Verzorgt en makkelijk doorkambaar. De highlights in mijn haar hadden ook een mooie glans.

Color Vive Purple Mask: € 6,99

Deze haarproducten vind je o.a. bij de Kruidvat, Di,..

 

Ken jij deze haarproducten al?

 

Liefs,Jana.x

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge