The Body Shop vernieuwde shea-lijn

Waarschijnlijk kennen jullie de Shea butter lijn van The Body Shop al? Nu goed nieuws! Want die is nu toch wel vernieuwd! En daarover vertel ik jullie vandaag wat meer.

Shea Butter shampoo, conditioner, haarmasker

The Body Shop vernieuwde shea-lijn

Ik had al eerder van The Body Shop een shampoo getest, maar dit was de bananen shampoo. Ik moet zeggen dat ik hierover erg tevreden was. Hetzelfde geldt meteen ook voor deze twee producten. Ik vind de geur een pluspunt, want de geur van Shea butter is eerder neutraal. Daar houdt ik wel van. Ik gebruik het liefst wel de shampoo in combinatie met het haarmasker. Omdat ik merk dat mijn haar dan echt zacht aanvoelt. The body shop raadt deze lijn wel vooral aan voor mensen met droog en beschadigd haar.

  • Shampoo en conditioner: € 7

Dan een grote favoriet van mij is toch wel het haarmasker! Ik vind dit product echt wel voedend, dankzij de rijke Shea butter komt dit natuurlijk. Wel opletten dat je niet teveel gaat gebruiken, want het product is echt wel zuinig in gebruik. Het wordt aangeraden om dit haarmasker met Shea butter 1 x per week te gebruiken en het toch ongeveer 5 minuten te laten in trekken. Een echte verwennerij op zondag!

  • Shea butter haarmasker: € 15

Shea butter body lotion

conditioner – shampoo en body lotion

Dan hebben we nog een aangenaam product en dat is de body lotion. Ik gebruik persoonlijk niet zo graag een butter, dit vind ik veel te dik en te vettig. Maar deze lotion is qua structuur heel dun en trekt daarbij snel in de huid. Perfect! De geur ruik ik niet echt, want dat is heel subtiel aanwezig. Wist je trouwens dat de body lotion 100% vegan is?

  • Shea butter body lotion: € 12

100% pure shea butter uit Ghana

Als allerlaatste product hebben we ook nog de 100% pure Shea butter uit Ghana. Dit product is ook vegan. Als je deze Shea butter op zichzelf wilt gaan gebruiken, voelt dit uiteraard heel vettig aan. Echt wel aan te raden voor echt een hele droge huid. Maar het is meer de bedoeling dat je hier DIY mee gaat maken. Via deze link vind je alle DIY ideetjes met de Shea butter.

  • 100% pure shea butter: € 15

Al deze producten zijn vanaf februari verkrijgbaar bij The Body Shop of online natuurlijk.

Welk product uit deze nieuwe Shea butter lijn spreekt jou het meest aan?

 

Liefs,Jana.x

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge