Are you ready for Halloween?

Zoals jullie weten of niet weten heb ik de workshop Halloween grime gevolgd. Het is ontzettend belangrijk dat je blijft oefenen en dat heb ik gedaan! Dit weekend en uiteraard maandag op Halloween zal mijn blog in het teken staan van Halloween. Ik heb vandaag voor jullie maar liefst twee looks die ik jullie graag laat zien.

Are you ready for Halloween? 4 3

Ik was altijd al fan van Halloween en dan vooral de looks. De afgelopen twee jaar maakte ik op beautytwist dan ook altijd al een look. Dit jaar wou ik het net dat tikkeltje specialer maken door de workshop die ik volgde. Ten eerste heb ik mij laten inspireren op de ene helft van mijn gezicht een make-up look te maken, maar helaas de andere kant is een heel ander verhaal. Want mijn gezicht is als het ware in twee gesneden… die is veranderd in één of andere zombie. Ik had de dag ervoor al wat geoefend voor deze look, want een goede voorbereiding is uiteraard belangrijk. Als afwerking heb ik gebruik gemaakt van kleine veiligheidsspelden.

1a

2a
4a

3a

Als laatste sluit ik af met de look die mij doet denken aan een aangevallen zombie. De vleeswonde die ik heb gemaakt, heb ik proberen zo echt mogelijk te maken. Ik ga vandaag terug aan de slag met en ik probeer nog een look voor jullie te maken, maar misschien dan met iets minder bloed? Jullie vragen zich misschien wel al waarom er geen stapjes bij staan? Nu, ik doe dit ook voor mijn werk en het zou niet erg aangenaam zijn als iedereen dit ook al zelf kon maken. Dan zou er niet veel volk op afkomen. Maar ik houd niemand tegen om ook de workshop Halloween grime te volgen bij Kindergrime Papillonneke en ook allemaal welkom bij Sentido voor meer looks!

Maak jij ook een Halloween look dit jaar?

Liefs,Jana.x

Comments

 1. femketje says:

  gaaaaaf :D i love it!
  femketje onlangs geplaatst…Nails – Rose Gold Glitter Madness!My Profile

 2. Miss says:

  Wooow super gaaf gedaan!
  Miss onlangs geplaatst…On my mind // borettiMy Profile

 3. oooeh echt heel erg leuk gedaan!

  liefs
  Karlien
  Karlien – Polished Cats onlangs geplaatst…Outfit – Camel Bow TieMy Profile

 4. […] Vrijdag ben ik eerst gaan werken en omdat ik op tijd thuis was heb ik maar liefst twee Halloween looks gemaakt. Ik kreeg er hele leuke reactie’s op. Hier kan je ze terug zien. […]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge