Happy Halloween! | Smiley horror film look

Vandaag is het zover! Halloween! Ik besloot om Halloween in schoonheid af te sluiten en nog een look te maken geïnspireerd op de horror film genaamd smiley.

Afbeeldingsresultaat voor smiley halloween horror

Voor Halloween zelf wou ik toch echt een look maken die toch dat tikkeltje specialer is dan de meeste looks die je al heb voorbij zien komen. Het mocht ook niet te lang duren, maar ik wou mij toch inspireren op een horror film. Het is de horror film smiley geworden. Het is enkel ter inspiratie, want de look is niet helemaal hetzelfde geworden.Omdat ik er graag iets persoonlijk van maak. Kijk maar mee!

s2 s3 s4 s5

Dit is hem! Ik heb toch even moeten zoeken voor een leuke look te vinden, die ten eerste origineel was en die uiteraard ook griezelig genoeg was. Het was toch nog redelijk wat werk om bijvoorbeeld mijn neus voldoende weg te werken, maar ik vind dat dit toch redelijk goed is gelukt. Ik vond het dit jaar leuk om mij wat meer bezig te houden met wat meer specialere Halloween looks en ook om dit te delen op mijn blog. Ik ga ondertussen nog veel oefenen, zodat ik volgend jaar nog engere looks kan maken voor jullie. En nu is het voorlopig genoeg qua enge looks op mijn blog, nu ga ik mij richten naar andere soort looks (grime). Als jullie suggesties hebben, hoor ik het graag!

Ik wens jullie allemaal een fijne Halloween! Doe jij iets met Halloween?

Liefs,Jana.x

Comments

 1. Miss says:

  Waaauw meid je hebt talend voor grime! Super leuk gedaan weeral! Moet je echt meeverder gaan en zeker meer looks delen!
  Miss onlangs geplaatst…3 easy Halloween nail artsMy Profile

  1. Jana says:

   Dat is lief, bedankt :-) x

 2. Saraya says:

  Wauww wat gaaf en eng tegelijk!
  Saraya onlangs geplaatst…Miss Dior Body MistMy Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge