Mijn vakantie in Sevilla – een aanrader of niet? ( shoppen?)

Alle vlogs staan ondertussen online op mijn youtube kanaal, maar omdat ik er zeker van wil zijn dat iedereen ze heeft gezien maak ik graag nog even een artikel waarin ik jullie alle video’s toon en een woordje uitleg geef of ik het echt wel de moeite vond. Morgen komt er dan terug een beauty artikel online.

De vlog van dag 1! Die dag hebben we super veel gedaan, want we hadden toch al enkele dingen bezocht dat we graag wilden zien. Het was niet zo’n lange vlucht, maar we waren wel al vroeg op. De eerste dag hadden we echt een superlekker warm broodje gegeten. Typisch in Sevilla of algemeen in Spanje ( denk ik?) is dat ze overal chips bijgeven. Volgens mij om je bord een beetje te vullen. Als afsluiten gingen we nog afkoeling zoeken bij het zwembad. Want goed weer hadden we die 3 dagen zeker wel! ( 38 graden ongeveer)

Dag 2 hadden we ook weer veel gedaan, weer veel bezocht en wat mij is bijgebleven is toch wel Plaza de EspaƱa . Ik kreeg er zelfs tranen van in mijn ogen zo prachtig was het. Het is dus echt waar het bezoeken waard. Die dag zijn we ook een beetje gaan shoppen.

Tot slot de laatste dag en die video hebben jullie nog niet gezien volgens mij. Op de laatste dag zijn we nog wat leuke souvenirs gaan kopen en nog een beetje gaan shoppen. In bovenstaande video vinden jullie ook de shoplog.

Ons hotel ( hotel Macarena). Een top hotel!

En of ik Sevilla een aanrader vind? Ja! Wij hebben echt lang gezocht naar een toffe en mooie bestemming en Sevilla is echt een aanrader. Ik raad persoonlijk net zoals ons drie dagen aan, want met drie dagen heb je wel alles gezien vind ik persoonlijk. Tenzij je wat meer rust wilt nemen, dan neem je drie volledige dagen ( wij hadden de derde dag geen volledige dag). Het eten, de sfeer, de mensen en de zon ! Perfect! Ik wil zeker nog een keertje terug gaan.

Ben jij al naar Sevilla geweest?

Liefs,Jana.x

Comments

  1. Elke says:

    Ik ben er nog nooit geweest, maar het ziet er wel prachtig uit daar!
    Elke onlangs geplaatst…My life week 35My Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge