Producten die ik steeds opnieuw koop

Soms heb je zo van die producten waarvan je steeds een reserve product hebt. Zo heb ik er een paar en die heb ik een artikel gestoken. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Producten die ik steeds opnieuw koop

Als eerste hebben we de welbekende fix+ spray van MAC. Dit is volgens mij toch wel één van de populairste fixeer sprays. Ik gebruik deze spray nu al jaren en ik blijf deze spray maar kopen. Dus dat wil toch wel wat zeggen volgens mij? Hij zorgt er gewoon voor dat mijn make-up een hele dag perfect blijft zitten. Ik heb nu trouwens wel eens een andere versie zoals je kunt zien op de foto is dit de versie met rozen.

Amai deze deodorant heb ik ongeveer twee jaar geleden ontdekt en nu koop ik deze deodorant van Rexona altijd opnieuw, dus dat wil wel zeggen dat ik er al heel veel heb aangekocht. Het is een soort van zalf en zorgt ervoor dat ik de hele dag zweet-vrij ben. Top toch! Een gewone spray deodorant helpt voor mij echt niet, maar dit wel.

Vanaf de eerste keer dat ik deze geur van Zwitsal rook was ik direct fan! Het is gewoon zo’n zacht geurtje en tja een baby geurtje daar houd ik toch gewoon van. Ik heb alvast mijn tweede flesje al klaar staan, want ik kan eigenlijk niet meer zonder. Oeps!

Oké dit noem ik gewoon een lichte verslaving voor Snow Fairy van Lush. Deze zoete showergel heb ik meteen in 3 grote verpakkingen gekocht en nog twee kleintjes. De geur is gewoon echt mijn ding. Snoepjes en andere zoetigheden. Tja dat is gewoon iets voor mij! Ik hou eigenlijk wel algemeen van Lush. Ze hebben zoveel leuks!

 

Welk product koop jij steeds opnieuw?

 

Liefs,Jana.x

Comments

  1. Evelien says:

    Fijne producten! Zwitsal geur is zooo lekker.
    Evelien onlangs geplaatst…Review: Lush Stegosaurus Fun EggMy Profile

  2. Bianca says:

    De deodorant van Rexona koop ik ook steeds opnieuw en elk jaar haal ik 1 á 2 flesjes Snow Fairy <3

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge