Mijn beauty favorieten van dit moment

Het is al zo lang geleden dat ik jullie mijn beauty favorieten liet zien, dus vandaag vond ik het wel de moment. Het zijn zowel make-up producten als andere producten. Ik zou zeggen, lees zeker verder om ze te ontdekken..

Mijn beauty favorieten van dit moment1

Tegenwoordig heb ik zo’n last van hele droge nagelriemen. Ik weet niet goed hoe het komt, want ik heb er nog niet eerder last van gehad. Nu grijp ik vaak naar deze nagelriemolie van ProNails en ik moet zeggen dat ik hem de laatste tijd erg vaak gebruik, dus wel fijn vind!
Mijn beauty favorieten van dit moment5

Deze shampoo heb ik een beetje herontdekt want ik wist niet meer zo goed of ik deze shampoo nu fijn vond of niet. Maar nadat ik hem terug een keertje had gebruikt vond ik hem wel aangenaam. Mijn haar valt ook erg stijl als ik deze bananen shampoo van The Body Shop heb gebruikt.

Mijn beauty favorieten van dit moment11 Mijn beauty favorieten van dit momentf

Als je mij goed kent weet je dat ik een grote fan ben van highlighter! Hoe meer glans hoe mooier vind ik! Deze highlighter van Make-Up Studio is zo mooi! Ik ga hier waarschijnlijk nog een review over maken omdat ik hem zo mooi vind..

Mijn beauty favorieten van dit momentf8

Vorige week had ik zo een last van onzuiverheden op mijn gezicht en ik was het zo een beetje beu geworden om elke ochtend die puistjes te zien. Op een avond dacht ik probeer dit gezichtsmasker van Freeman maar eens! Na het gebruik waren de puistjes nog niet weg, maar wel al minder zichtbaar. De volgende dag waren ze dus wel verdwenen, joehoe!

Mijn beauty favorieten van dit momentfv

We sluiten dit artikel af met een hele mooie blush van ArtDeco. Zoals je ziet is dit zo een tester – blush, maar aangezien de blush niet meer binnenkomt op mijn werk mocht ik deze blush hebben. Ik vind het zo een mooie blush, maar je moet wel voorzichtig zijn met aanbrengen, want je brengt al snel te veel aan.

Mijn beauty favorieten van dit momentfvfvf

Ziezo, dat waren mijn favorieten van dit moment. Ik hou ervan om steeds nieuwe producten te leren kennen!

Wat is jou favoriet van dit moment?

Liefs,Jana.x

Comments

  1. femketje says:

    dat freeman masker lijkt me wel wat :D
    femketje onlangs geplaatst…Urban Decay – Moondust Palette.My Profile

  2. Manon says:

    Ik wil nog een keer die banana shampoo van The Body Shop kopen, daar ben ik wel erg benieuwd naar. Mooie favorieten heb je!
    Manon onlangs geplaatst…Alvira Skin Essentials – Spot PatchMy Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge