Mijn beauty favorieten, nog steeds favoriet?

Ik heb op mijn blog al talloze artikels geschreven over mijn favorieten, maar nu ik sommige artikels bekijk moet ik dit toch wel herzien of is het nog steeds een favoriet? Dat laat ik jullie vandaag graag weten!

NAKED 3 PALETTE

Als eerste is dit make-up product uit een artikel van 2016, dus al twee jaartjes geleden. Maar ik kan met 100% zekerheid zeggen dat het Urban Decay Naked 3 palette nog steeds een grote favoriet is! Sommige kleurtjes zijn zelfs al bijna op! Zo’n top pigment!

Kruidvat Lash Serum

Een product uit mijn favorieten van december 2017. Het welbekende lash serum van de Kruidvat. Hierover was is positief! Nu nog hoor, begrijp mij niet verkeerd, maar mijn mening is toch wel wat verandert. Want ik merkte wel dat ik dit serum precies echt moest blijven gebruiken als je begrijpt wat ik bedoel. Als ik ermee stopte had ik het gevoel dat je dit echt zag aan mijn wimpers. Ze waren terug kort en het effect bleef niet lang als ik ermee stopte, jammer!

NYX SOFT MATTE LIP CREAM

Een favoriet uit een artikel van oktober 2017, maar helaas is dit geen favoriet meer. Want ik vind deze soft matte lip Cream van NYX niet meer zo fijn. Ik merk dat dit lipkleurtje zo snel in de lijnen van mijn lippen trekt en mijn lippen er daardoor heel droog uitzien. Deze koop ik zeker niet opnieuw..

SOAP & GLORY DOUCHE & SCRUB

Een artikel van 1 september 2017. Soap & Glory is en blijft een top merk en toch één van mijn favoriete merken. En ik kan ook met zekerheid zeggen dat dit nog steeds zo is. Vooral de scrub die jullie zien op de foto is echt zo fijn voor mijn huid!

MAC FIX + SPRAY

Een artikel uit 2015, dus al even geleden. Maar deze Fix+ is voor mij persoonlijk nog altijd de beste fixeer spray! Ik vind dit zo’n fijn product en ik koop hem dan ook vaak opnieuw.

TOO FACED SHADOW INSURANCE

De topper houden we voor het laatste, want dit is echt al vele jaren favoriet. De welbekende oogschaduw basis van Too Faced, de schaduw Insurance. Oké hij kost wat meer, maar je doet er echt eeuwen mee! En hij is zo fijn, deze oogschaduw basis gebruik ik echt al jaren.

Via deze link kan je trouwens alle oude favoriete artikels terug lezen.

Wat is jou top product?

Liefs,Jana.x

Comments

 1. José says:

  Leuk dat je terugblikt! In beautyland had je altijd 2 kampen voor oogschaduw primers: kamp too faced en kamp urban decay. En die laatste gebruik ik dus al jaren! Verder deel ik de mac fix+ spray en het naked 3 palette als favoriet met je. <3 Leuk artikel!
  José onlangs geplaatst…7 items die ik deze herfst nodig heb. (En jij ook!)My Profile

  1. Jana says:

   Dankjewel! xx

 2. Elke says:

  Leuk dat je zo terug blikt! Over dat serum van het kruidvat denk ik ook nu hetzelfde… Maar nu wil ik zeker eens de max fix + spray proberen!
  Elke onlangs geplaatst…Recept: leo espresso freakshakeMy Profile

 3. Kirsty says:

  Leuke terugblik! Naked 3 heb ik ook en vind ik nog steeds mooi, hoewel ik de tinten die erin zitten nog maar heel zelden draag. Dat serum van de Kruidvat vind ik ook wel fijn, alleen moet je het inderdaad wel bijhouden.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge