Favorieten producten van dit moment

Ik denk dat we terug ongeveer een maand later zijn, dus ik vond het wel eens tijd om nog eens enkele favorieten producten te tonen. Ik heb er nu toch wel enkele, dus die laat ik graag zien vandaag aan jullie.

Favorieten producten van dit moment

Als eerste een concealer van Maybelline die ik een beetje heb herontdekt en ik moet toegeven dat ik hem eigenlijk best goed vind! Oké het is niet de beste concealer die ik al heb gehad, maar voor een mooie budget prijs is hij wel goed!

Ooh deze highlighter stond al jaren op mijn wishlist, maar hij was telkens uitverkocht in Londen. Toen ik vorig jaar naar Londen ging, zag ik hem liggen! Ik moest hem gewoon hebben! Hij is echt zo mooi, want hij heeft zo’n speciale glans af en zeker in het zonlicht is hij nog mooier. Soms durf ik weleens te veel gebruiken oeps!

Ik heb mij voorgenomen om meer kaarsen te doen branden en dat lukt goed zoals je wel kunt zien. Dit is dan ook meteen mijn favoriete kaars van Yankee Candle. Als je van zoete geuren houd, zou ik deze zeker eens ruiken.

Dan mijn favoriete parfum is er eentje van The body shop! Ik ben echt verliefd geworden op deze geur. De flacon is mooi, maar ook de geur blijft best nog lang hangen. Zoet & fruitig is bij deze geur de perfecte omschrijving.

Dankzij deze milde peeling van Germaine de Cappuccini heb ik veel minder last van gerstekorrels, dus daarom mocht hij zeker niet ontbreken in dit lijstje. Hij ruikt ook nog eens lekker..

We sluiten ons lijstje af met een serum van het merk Caudalie en dit serum gebruik ik meestal voor ik aan mijn make-up begin, maar dit wissel ik wel eens af. Ik merk als ik dit serum gebruik dat mijn huid heerlijk zacht aanvoelt.

 

Zo, dit waren enkele favorieten van dit moment. Heb jij een favoriet product op dit moment?

Liefs,Jana.x

Comments

  1. femketje says:

    dat parfum lijkt me zo lekker :D
    femketje onlangs geplaatst…3X The Body Shop Shower Gel.My Profile

  2. […] Lee el artículo completo aquí. […]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge