Enkele geliefde beauty favorieten van dit moment

Soms heb je van die producten die zo fijn zijn dat je ze blijft gebruiken. Nu zo heb ik er afgelopen week of zelfs  weken geleden ontdekt. Het is zowel make-up als huidverzorging.

Deze blush is echt zo goed! Dit is een blush en bronzer van Kiko. Ik denk zelfs dat ik dit duo als eens eerder heb getoond. Dus sorry daarvoor! De geur van dit make-up product is voor mij ook nog eens een groot pluspunt. Hij ruikt naar chocolade!

Over dit haarparfum moet ik volgens mij niet veel meer vertellen? Ik schreef er gisteren een review over, want hij is zijn plaatsje in dit artikel volledig waard!

Deze budget concealer van Collection blijf ik maar gebruiken! Ik heb zelf nog eentje extra, waar blijf ik ze toch halen? Want deze concealer heb ik namelijk in Londen gekocht. Hij dekt zo perfect!

Je kwasten wassen dat moet ook gebeuren en dat kan nu sinds een tijdje met een speciale zeep. Voorheen gebruikte ik baby shampoo, maar nu gebruik ik dit zeepje en ik kan met zekerheid dat dit veel beter is.

De perfecte fixeer spray naast die van MAC? Dan is de Urban Decay all nighter spray een hele goede vervanger, want ook met deze spray blijft mijn make-up perfect zitten!

Sinds kort gebruik ik voor het reinigen van mijn huid het merk Absolution en ik vind dit pompsysteem zo handig! Want je hebt helemaal geen water nodig om je huid te reinigen en nog beter is dat het nog een 100% natuurlijk is en echt mild voor je huid.

En als laatste mijn favoriete mascara van Lancôme! Het is eigenlijk een duo, want je gebruikt eerst als basis de witte mascara en ondertussen doe ik mijn haar en als de witte basis zo goed als droog is breng ik de mascara aan. Dit zorgt voor een intens en mooi volume!

Zo dat waren enkele favorieten vol product die ik met veel plezier gebruik!

Wat is jou favoriet beauty product?

 

Liefs,Jana.x

Comments

  1. Lijken me hele toffe producten!
    Emke De Jonghe onlangs geplaatst…Essence Get Big! Lashes volume curl mascaraMy Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge