Enkele favorieten van dit moment

Omdat ik deze maand geen favorieten deel van de maand januari deel ik toch graag enkele random favorieten die ik op dit moment toch met plezier gebruik. O.a. deĀ massa planner..

fav2

Als eerste make-up product heb ik een mini lipproduct van Dior. Dit is namelijk een lipgloss die je lippen een subtiel kleurtje heeft, maar het zorgt daarnaast ook voor vollere lippen. Ik vind dit zo een aangenaam make-up product, want mijn lippen hebben een mooie subtiele kleur en ook wat volume! Ik denk dat ik deze lip maximizer wel eens full size ga kopen..

fav3

Een geurzakje kan zeker ook wel een favoriet zijn. Als zeker als het met de geur van koekjes is! Heel mijn kamer ruikt lichtjes zoet en dat vind ik zo heerlijk!

fav6 fav7

Deze body conditioner van Lush is zo zoet van geur! Als je fan bent van zoete geuren is dit iets voor jou! Na gebruik van dit product voelt mijn huid heerlijk zacht aan. En hierna ruik ik de zoete geur ook nog, maar zeker niet overheersend, dus dat is wel perfect vind ik.

fav9

Niet te geloven dat ik dit haarproduct nog altijd in mijn bezit heb! Deze plomp it up spray is zo handig in gebruik! Hij zorgt namelijk voor een extra volume in mijn haar, helaas is dit merk V05 enkel verkrijgbaar in Engeland. Waarschijnlijk daarom dat ik er zo zuinig mee ben, haha!faaav

We sluiten dit artikel af met de Mascha planner, want deze planner heb ik afgelopen maand echt wel opnieuw ontdekt. Hij werkt eigenlijk echt zo handig! Want zo krijg ik tenminste wat to do dingen afgewerkt..

Dit waren enkele favorieten van dit moment die ik graag met jullie wou delen. Wat is jou ultieme favoriet?

Liefs,Jana.x

Comments

 1. femketje says:

  jaaa snow fairy <3 love die geur!
  femketje onlangs geplaatst…I Measured & Cut My Long Nails!My Profile

 2. Yara says:

  Liefde voor de Lush Snow Fairy producten & de mascha planner! Leuke favorieten!
  Liefs,
  Yara
  Yara onlangs geplaatst…Wishlist 2018My Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge