Enkele favorieten van de maand januari

De maand januari is bijna voorbij, nog één dagje te gaan en het zit er alweer op! De tijd gaat snel en ik heb enkele favorieten van de maand januari. Die producten laat ik jullie graag vandaag zien.

Enkele favorieten van de maand januari1 Enkele favorieten van de maand januarir

De grootste favoriet van januari is toch zeker en vast de MAC Mariah Carey blush. Ik vind dit zo een pareltje! Ik vind hem vooral het mooist als ik een beetje bruiner ben. Het pigment van deze blush is zo intens dat je niet veel moet aanbrengen. Hier schreef ik ook nog een review over. Nog een favoriet is de wenkbrauwgel van Catrice. Het probleem is altijd nadat ik foundation aan heb gebracht dat dit ook op mijn wenkbrauwen zit en dankzij de wenkbrauwgel kan ik dit eruit kammen.

Enkele favorieten van de maand januarifede

Een huidverzorgingsproduct die ik nog niet zo lang heb, maar al een favoriet is. Dat is toch zeker wel het micellaire water. Maar… meer zeg ik niet. Want deze week nog komt er een review van online..
Enkele favorieten van de maand januarif

En ja hoor ook in de winter is spray tan een grote favoriet van mij! Ik gebruik het niet heel de winter door, maar tussendoor zo eens. Het zorgt ervoor dat mijn gezicht een licht bruine tint krijgen. Deze spray heb ik al twee keer opnieuw gekocht, dus dat wil wel wat zeggen.
Enkele favorieten van de maand januarife

Nadat ik mijn make-up heb aangebracht vind ik het fijn om alles even te fixeren. Dat kan perfect met een fixing spray en momenteel is mijn grote favoriet die van Peggy Sage. Ik heb hem al een tijdje en hij geraakt maar niet leeg. Gelukkig maar!

Enkele favorieten van de maand januari8

Als laatste favoriet heb ik de Jane Iredale golden shimmer face & body lotion. Ook hier schreef ik een artikel over. Ik vind dit zo een prachtig make-up product. Hij heeft een prachtige glans en blijft daarnaast een hele dag mooi zitten. Meer moet je volgens mij niet hebben.

Op naar een nieuwe maand vol nieuwe producten, want ik ben momenteel al enkele nieuwe producten aan het testen die zeker een favoriet zullen zijn!

Wat was jou favoriet product van de maand januari?

Liefs,Jana.x

Comments

 1. Melissa says:

  Die blush ziet er mooi uit!

 2. Elke says:

  Die blush is soooo pretty! <3
  Elke onlangs geplaatst…Sothys // LE un automne à ParisMy Profile

 3. Vanessa says:

  Mooie favorieten! De MAC blush ziet er prachtig uit X
  Vanessa onlangs geplaatst…Zwembaden: voor het leukste zwemplezierMy Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge