Kledingstukken die je deze herfst/ winter in je kast moet hebben!

Soms heb je zo van die dagen dat je totaal niet weet wat je moet aandoen. Ik heb dit vooral tijdens de herfst & de winter. Maar nu heb ik bij Esprit enkele leuke outfits gevonden die mij toch zo’n beetje op weg helpen

Waarom geen pyjama?

Kledingstukken die je deze herfst/ winter in je kast moet hebben!

Niets gezelliger dan binnen te zitten tijdens deze koude herfst dagen. En dat doe ik het liefst in gemakkelijk kleding, maar het moet ook nog stijlvol zijn. Dan vind ik een cosy pyjama perfect! Je hebt ze dan ook nog eens in verschillende kleuren en zachte stofjes. Heerlijk warm. Laat die gezellige avonden maar komen!

Gezellig, maar ook stijlvol

Wist je dat de meeste vrouwen hun het meest comfortabel voelen in een trui in de herfst/winter? Dit komt omdat het je vorm wat minder benadrukt, maar ook omdat het zo gemakkelijk zit. Maar bovenstaande voorbeelden zijn zeker geen slobbertruien. Want dit zorgt voor een sober uiterlijk en dat is niet de bedoeling. Bovenstaande truien hebben kleur en dat is toch iets wat je er meteen beter doet uitzien. Links zie je ook een grijze trui, maar deze trui is niet volledig grijs en saai, maar juist look door het lichte detail onderaan. De colorblocking sweater wordt deze genoemd.

Toch net iets chiquer – Esprit

Kledingstukken die je deze herfst/ winter in je kast moet hebben!

Oké ik begrijp dat je geen trui kunt aandoen als je op restaurant gaat of naar een leuk feestje. Dan zoek je toch net iets leuker. Ik vind een hemdje of een blouse dan echt de perfecte keuze! Vooral met een print vind ik dit leuk! Het zorgt ervoor dat je toch wat kleur in je outfit brengt zonder dat het geheel er saai komt uit te zien. De leukste print? Dat valt jullie zeker wel al op? Ik ben een zomertype met een beetje herfst invloed, dus de blouse met bloemenprint is voor mij ideaal! Wist je trouwens dat je bij Esprit verschillende soorten prints vind?

Ik vind het trouwens ook veel gemakkelijker om online te bestellen als het zo koud is buiten. Dan hoef je zelfs de deur deur niet uit. Bestellen kan zelfs voor maar 99 cent en retourneren is gratis! 

 

Liefs,Jana.x

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge