Een paarse sjaal combineren

Een paarse sjaal combineren? Waar haal ik deze inspiratie nu toch? Ik heb echt gemerkt dat een paars kledingitem of lila of pastel paarse sjaal nu echt de trend is! En goed nieuws! Ik heb er ook eentje gekocht. Ik toon jullie enkele inspiratie foto’s en ik heb hem zelf ook gecombineerd..

Een paarse sjaal combineren- inspiratie foto’s

via H&M
Een paarse sjaal kan je het gemakkelijkste combineren met een witte of grijze pull. Maar dat is natuurlijk wel een hele gemakkelijke combinatie en misschien wat minder speciaal. Het ziet er wel leuk uit, want je paarse sjaal trekt wel meteen de aandacht natuurlijk.

Dit is al meteen wat specialer, want op deze pull staan strepen en dan wordt geheel meteen heel kleurrijk. Ik vind dit zo leuk voor in de winter. Want er is al genoeg saaie en donkere kledij..

Een paarse sjaal combineren – mijn eigen combinatie

Een paarse sjaal combineren Een paarse sjaal combineren

Tot slot zien jullie mijn eigen combinatie met een paarse sjaal, maar ik vind mijn sjaal eerder zo wat pastel kleurig. Maar ik vind het echt een leuke toevoeging geven aan mijn look. Zoals je ziet draag ik een roze jas, en deze roze jas heb ik gekocht bij Mango en heb er echt nog geen spijt van!Je kunt het niet geloven, maar de paarse sjaal heb ik gekocht bij de Primark. Het roze en paars is een opvallende combinatie, maar ik hou er persoonlijk wel van. Ik ben niet zo van de donkere kleding zoals je kunt zien.

Hou jij van opvallende combinatie’s? 

Liefs,Jana.x

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge