Opening eerste schoonheidssalon van Pascaud in België

Vorige week donderdag was het zover! De Opening eerste schoonheidssalon van Pascaud in België! Uiteraard kon ik deze opening niet missen en ik maakte er een volledig dagje Antwerpen van. Lees vandaag mijn verslag van die avond.

Opening eerste schoonheidssalon van Pascaud in België1 Opening eerste schoonheidssalon van Pascaud in België2 Opening eerste schoonheidssalon van Pascaud in België3

Toen we binnenkwamen werden we eerst en vooral verwelkomt door iedereen. Het personeel ( de schoonheidsspecialisten) die er werkten. Maar ook Mardge Pascaud was uiteraard aanwezig die avond. Ik ken het merk Pascaud van op de Estetikabeurs, maar verder weet ik verder niet veel van. Dit was dus de opening van het allereerste schoonheidssalon van Pascaud in Antwerpen en ook meteen het grootste.

Opening eerste schoonheidssalon van Pascaud in België4

Opening eerste schoonheidssalon van Pascaud in België8

Opening eerste schoonheidssalon van Pascaud in België9Opening eerste schoonheidssalon van Pascaud in België10

Wat ik zelf heel leuk vond is dat we een persoonlijke rondleiding kregen in het schoonheidssalon. Zo kan je meteen vragen stellen als je die hebt. Ik was zeker en vast onder de indruk van de inrichting van de cabines. Het ziet er heel erg mooi uit. Sobere kleuren vind ik persoonlijk altijd wel passen bij een schoonheidssalon. Het straalt rust uit. Maar ik zie graag toch net wat meer aankleding en gezelligheid. Maar dat kan nog komen natuurlijk.  Het schoonheidssalon van Pascaud richt zich vooral op biologische schoonheidsbehandelingen met innovatieve apparatuur en op basis van zelf ontwikkelde producten.

Opening eerste schoonheidssalon van Pascaud in België7

Opening eerste schoonheidssalon van Pascaud in België5 Opening eerste schoonheidssalon van Pascaud in België6

Ook het boek  de schoonheidssdriehoek van Mardge Pascaud was er aanwezig.

Opening eerste schoonheidssalon van Pascaud in België12 Opening eerste schoonheidssalon van Pascaud in België13 Opening eerste schoonheidssalon van Pascaud in België15 Opening eerste schoonheidssalon van Pascaud in België16 Opening eerste schoonheidssalon van Pascaud in België17 Opening eerste schoonheidssalon van Pascaud in België18

Opening eerste schoonheidssalon van Pascaud in België14

Na een aangepaste gelaatsverzorging is het ook belangrijk om je huid thuis te kunnen verzorgen. Heel handig is dat ze dus ook de producten van Pascaud er verkopen. Nog fijner vind ik de minerale make-up die ze aanbieden. Geschikt voor ieder huidtype en voor een ultrafijne afwerking na de behandeling.

Opening eerste schoonheidssalon van Pascaud in België11 Opening eerste schoonheidssalon van Pascaud in België20

En voor we weggingen hebben ze ook nog even laten zien hoe zo een huidanalyse nu precies in zijn werk gaat. Ik vind zo een apparaat echt handig om alles van de huid tot in detail te kunnen bekijken. Zo weet je meteen welk huidtype die persoon heeft. Uiteraard kun je dit als schoonheidsspecialiste ook zonder apparaat zien, maar dit is goed ter bevestiging van de klant. En ik vond het echt interessant om de uitleg te horen.

pascaud

Ik vond het een hele leuke avond en het was zeker de moeite om zo ver te reizen. Wat nog beter is dat ik een product kreeg om te reviewen en ook nog een behandeling twv € 100. Ik ga in de paasvakantie een behandeling laten doen en het lijkt mij heel leuk om ook hierover een artikel te maken.

Pascaud Schoonheidssalon
Frankrijklei 136
Antwerpen
Wat denk jij van dit schoonheidssalon?
Liefs,Jana.x

Comments

  1. Vanessa says:

    Leuk verslag met mooie foto’s! Het schoonheidssalon ziet er mooi uit. Superleuk dat je een behandeling ter waarde van € 100 hebt gekregen. Dat wordt genieten! X
    Vanessa onlangs geplaatst…Scandinavisch interieur: Ferm LivingMy Profile

  2. […] Opening eerste schoonheidssalon van Pascaud in België […]

  3. Ik ben intussen langs geweest voor een behandeling. Zalig.
    Beauty Treasures onlangs geplaatst…SOTHYS DÉSERT CHIC LENTE LOOK – REVIEW, SWATCHES & LOOKMy Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge