Les Couleurs De Noir x Uriage press event

Ik had laatst een heel erg tof beauty event! Namelijk van het make-up merk les coleurs de noir en het verzorgingmerk Uriage. Kijk je mee?

De locatie

De locatie ( De Pinte) was echt prachtig en zeker instaproof!

Les coleurs de noir – mijn eerste indruk

Van het merk les coleurs de noir had ik wel al een keertje gehoord, maar eerlijk is eerlijk. Eigenlijk heb ik dit merk nooit getest. Tijdens dit event was dit dus mijn kans! Ik vond het echt de moeite qua make-up. Zoveel moois en nog beter vond ik dat je tijdens het even je lippen en wenkbrauwen kon laten doen. Leuk extraatje zeg!

En er is meer!

Ook de decoratie vond ik leuk erbij, oké het zijn maar details. Maar eigenlijk komt op die manier het merk nog beter tot zijn recht. Want ik persoonlijk ook goed vind aan dit merk is dat het pigment heel intens is ( zeker de lipproducten). Zelfs mensen met een hele gevoelige huid of mensen die last hebben van allergieën is Les coleurs de noir perfect!

Uriage – skincare comes first!

Nog een merk waar mijn oog opviel was toch wel Uriage, als schoonheidsspecialiste/visagiste is zo’n event echt mijn ding! EN zeker huidverzorging, want Uriage is zo’n merk waar ieder huidtype positief baat bij heeft. Zelfs de meest gevoelige huid, ja hoor! De basis van deze producten bestaat uit thermaal water, ook iets wat ik zo bijzonder vind. Ik ben al benieuwd om alles uit te testen.

Lekker eten mag ook niet ontbreken

Het was een heel aangenaam en tof event met heel veel leuke mensen en merken die ik heb mogen leren kennen. Ik kreeg ook een mooie goodiebag vol make-up en huidverzorging. Dus jullie mogen al vele leuke artikel verwachten..

Ik wil graag Les Coleurs de Noir & Uriage bedanken voor het mooie event.

Liefs,Jana.x

Comments

  1. […] liet jullie al kennismaken met het merk Uriage, nu ja heel erg kort via mijn artikel over het event. Maar nu wou ik aan dit lichaamsverzorgingsproduct toch wel wat extra aandacht besteden. De Uriage […]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge