Estetikabeurs Maart ‘ 17

Afgelopen maandag was ik aanwezig op de Estetikabeurs in Brussel en dat vond ik een ontzettend leuke dag! Ik heb hele leuke dingen gezien, maar het was niet zo uitgebreid als de vorige editie. Toch laat ik jullie graag enkele foto’s zien van hoe ik het heb beleefd..

Estetikabeurs Maart ' 17 8 ok 9 ok 21Pok 22Pok

Laten we beginnen met mijn favoriete make-up merk allertijden!! Dat is toch wel Paul & Joe. Ik vind gewoon alles aan dit merk geweldig: de uitstraling, de verpakking, de kleurrijke make-up en de variatie in hun collectie. Het is in één woord omschreven gewoon speels! Ik ben ook blij dat ik hiervan al make-up heb mogen uitproberen, maar ik wil zeker nog gelaatsmake-up van dit merk eens uitproberen. Maar ik ben nu al ontzettend positief.

10ok 11ok

De make-up van Karaja vind ik ook wel fijn, maar is qua verpakking wel iets soberder. Ik vind vooral hun verschillende collectie’s enorm leuk en de kwaliteit is ook fijn.

12ok 13ok

foto van Tina Raveydts.

Dit was het eerste jaar dat ik ook bij Vicky Vermeiren langs ging. Zij is namelijk business coach voor de beauty & lifestyle sector en dat doet ze geweldig! Ik heb haar boek ook volledig uitgelezen en ik heb echt wat aan haar tips gehad. Ik probeer ze nu ook meer en meer toe te passen in het schoonheidssalon waar ik werk.
14ok

15ok 16ok 17ok 18ok

Veel dingen voor nagelstylisten stonden er op de beurs, maar dat vond ik natuurlijk heel erg interessant. Mijn zus probeerde iets nieuw uit namelijk van het merk Incoco:

Perfecte gelakte nagels in enkele seconden of razendsnel een leuk design op je nagels? Dat kan nu met de Incoco Nail Polish Strips. Incoco is 100% echte nagellak: het ruikt als nagellak, het ziet eruit als nagellak maar het is alleen niet vloeibaar zoals traditionele nagellak! Incoco is namelijk een slimme kant-en-klare nail polish strip (dus géén nagelsticker).

Ik weet persoonlijk nog niet wat ik er moet van denken, maar volgens mij ben ik toch meer fan van gewoon de enige echte gelnagels..

19ok

Van Germaine de Capuccini is er ook nieuws, namelijk een gezichtsmasker aangepast aan de noden van je huid. Je kunt de maskertjes dus met elkaar combineren en bijvoorbeeld de helft van je gezicht met het paarse maskertje doen en dan de andere met een ander maskertje. Alle combinaties mogelijk, als het maar aangepast is aan de huid. Heel erg creatief bedacht vind.

27ok

We sluiten af met iets leuks en ook iets dat binnenkort op beautytwist komt is de the ampoules kit van Arcaya. Ampoules zijn zo goed voor je huid, want ze geven je huid een instant boost en ik vind dat iedereen dit wel eens kan gebruiken. Ik verklap nog niet veel, want je ziet dit setje binnenkort op mijn blog.

foto van Tina Raveydts.

Jullie gaan snel enkele reviews voorbij zien komen van producten die ik heb uitgetest. Ik vond het erg aangenaam om met de nieuwtjes kennis te maken. Volgende week ga ik terug naar een beurs, maar dan in Utrecht.

Naar wat ben jij benieuwd?

Liefs,Jana.x

Comments

 1. elke says:

  Zag er erg leuk en interessant uit!
  elke onlangs geplaatst…Giveaway // given phone casesMy Profile

 2. Vanessa says:

  Leuk verslag! Ik zie veel mooie make-up voorbijkomen. Tof dat je volgende week naar een beurs in Utrecht gaat :-) X
  Vanessa onlangs geplaatst…Online shop tip: SuperSales.be!My Profile

 3. […] ging ik naar de Estetikabeurs in Brussel, maar daarvan hebben jullie al een verslag van kunnen lezen. Het was een ontzettend leuke […]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge