De persdagen in Antwerpen 2017

Vorige week donderdag was het zover! De persdagen in Antwerpen 2017! Hoelang zou het al geleden zijn dat ik daar naartoe ben geweest? Toch al enkele jaartjes. De ene keer had ik school en de andere keer moest ik werken. Maar nu was het de moment!

1 De persdagen in Antwerpen 2017 handtas De persdagen in Antwerpen 2017 hoofd De persdagen in Antwerpen 2017 tasje De persdagen in Antwerpen 2017F De persdagen in Antwerpen 2017FF De persdagen in Antwerpen 2017FRR

De persdagen in Antwerpen 201712 De persdagen in Antwerpen 201723 De persdagen in Antwerpen 2017111

Na een reis van bijna twee uur op de trein en dan nog een ritje op de metro was ik aangekomen bij het eerste persbureau namelijk Yapado PR. Hier kon ik kennismaken met o.a. Corine de Farme,Eyelure,Sothys,Kneipp,Remington en ook de nieuwe samenwerking met Heidi Klum & Lidl. Ook waren er supermooie handtassen zoals je wel kunt zien op de foto. Maar ik ben toch het meest benieuwd naar beauty producten die ik binnenkort voor jullie ga uitproberen.

Bedankt voor de fijne ontvangst ( het hele Yapado team!)

De persdagen in Antwerpen 2017 schoenen

De persdagen in Antwerpen 2017 handda De persdagen in Antwerpen 2017 shoes De persdagen in Antwerpen 2017 signal De persdagen in Antwerpen 2017 tweede goto De persdagen in Antwerpen 2017 tweede

Mijn tweede stop was bij het persbureau The Kube! Een heel leuke en spontane ontvangst kreeg ik daar! Dat doet toch meteen goed vind ik. Binnenkort ga ik van Signal het white now touch systeem uitproberen. De Gin,tonic water van Fentimaan die ik daar heb gedronken was trouwens ook heel lekker en verkrijgbaar bij Delhaize. Mooie handtassen van het merk Hedgren waren er ook! Binnenkort ook op mijn blog te zien. En wat denken jullie van schoenen met afneembare hak? Te leuk gewoon!

Bedankt The Kube voor de leuke ontvangst!

De persdagen in Antwerpen 2017 maison pr De persdagen in Antwerpen 2017 maison pr.JPG1

Mijn laatste stop was bij Maison PR. Hier was ik niet zo lang binnen, want ik was een beetje overweldigd door de camera mensen die er aanwezig waren. Toch vond ik de kleding die er aanwezig was heel mooi! Vooral de kledinglijn van Tanja Dexters vond ik geslaagd. Ook waren er producten van Bumble & Bumble en tweezerman.

Ik vond het zo een leuke dag! Het was even reizen, maar het was het volledig waard. Binnenkort staat er terug een leuk event op de planning.

Ben jij ook naar de persdagen geweest?

Liefs,Jana.x

Comments

 1. Elke says:

  Jammer dat ik je niet gezien heb! Maar wel leuk om dit artikel te zien!
  Elke onlangs geplaatst…Food experience // the grand blogger dinnerMy Profile

  1. Jana says:

   Ja dat vind ik ook! x

 2. Vanessa says:

  Ziet er leuk uit! Fijn om zo nieuwe producten te leren kennen. X
  Vanessa onlangs geplaatst…6 redenen om (weer) een horloge te dragenMy Profile

 3. Yara says:

  Wat leuk dat je naar de persdagen mocht gaan! Lijkt me zo leuk om eens te doen. Ik denk alleen dat ik het een beetje awkward zou vinden om alleen te gaan. :s
  Liefs,
  Yara
  Yara onlangs geplaatst…The ultimate bloggers tagMy Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge