Zwitsal deodorant en parfum 👶🏼

Dat ik al jaren fan ben van Zwitsal is ook geen nieuwtje meer. Toen ik zag dat ze nu ook een deodorant hadden moest ik deze wel aankopen! Ik vertel jullie hier vandaag wat meer over.

Ik was in Sluis of beter bij Etos toen ik deze deodorant tegenkwam. Er was ook juist een hele leuke actie, namelijk 1+1 gratis. Dus ik kocht niet één, maar eigenlijk twee deodorants! Wat ik handig vind is dat ze zo klein zijn, dus mega gemakkelijk om mee te nemen in je handtas. En geef nu ook toe, de verpakking? Hoe schattig ziet die eruit! Maar dan komt nu wel het belangrijkste. De geur en werking? Is die goed?! Oh ik vind hem werkelijk zalig! Het is zoals wordt omschreven, een hele zachte geur. Maar echt wel de welbekende Zwitsal geur. Ben erg blij dat ik hiervan twee deodorants heb kunnen kopen. Ik vind ook dat hij het zweet goed kan tegenhouden. Dat is toch ook wel belangrijk!

En ja hoor ik kocht nog een exemplaar van eau de Zwitsal. Een baby geurtje in een glazen flacon, heerlijk! Ideaal in combinatie met de deodorant of afzonderlijk natuurlijk. De parfum van Zwitsal is iets intenser van geur, maar als je van de typische Zwitsal geur houdt is dit toch geen probleem?

 

Heb jij deze al getest?

 

Liefs,Jana.x

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge