Yves Rocher so elixir bois sensuel eau de parfum

Yves Rocher so elixir bois sensuel eau de parfum
Ik was eens toe aan een nieuw parfum en aangezien mijn kaart van Yves Rocher helemaal vol was, mocht ik een gratis product uitkiezen. Mijn aandacht werd getrokken door de Yves Rocher so elixir bois sensuel eau de parfum. Dit leek mij een heerlijk geurtje voor de herfst en is het dat? Dat lees je vandaag op mijn blog.

Het kiezen van een geur is voor mij altijd moeilijk. Een geur mag voor mij niet te zwaar zijn en niet te sterk ruiken. Ik wil de geur ook graag kunnen dragen om naar school te gaan. En ik was uiteraard heel enthousiast omdat ik een gratis product mocht uitkiezen. Ik wist meteen wat ik wou: een parfum! Nadat ik verschillende geurtjes heb geroken kwam Yves Rocher so elixir bois sensuel eau de parfum eruit als de favoriet! De vormgeving ziet er zo warm uit, het straalt gewoon de herfst uit!

De ingrediënten van het parfum.

En wat vind ik nu van de geur? Uiteraard heb ik hem gekozen omdat ik vond dat hij lekker rook, nu dat is echt zo. Als ik dit parfum ruik, denk ik meteen aan de herfst. Zo een heerlijke warme geur vind ik heerlijk! Hij is niet te sterk aanwezig, in het bijzonder door de vanille ruikt hij redelijk zacht en aangenaam.

Dit is hoe Yves Rocher de geur omschrijft:

Een elixer van vrouwelijkheid: weelderig en volmaakt

Een elixer van vrouwelijkheid: weelderig en volmaakt”Dit is een bijzonder sensuele geur, een perfect samenspel van fijne houtnoten en romige balsems. Dit parfum ontvouwt de verslavende combinatie van essence van patchoeli en absolue van vanille. Door de toevoeging van een kostbare en zuivere absolue van iris krijgt de geur een unieke elegantie.” ” Marie Salamagne en Olivier Cresp, Parfumeurs

Voor € 29,90 (50ml) is de Yves Rocher so elixir bois sensuel eau de parfum van jou! Verkrijgbaar bij de Yves Rocher of online bij Yves Rocher.

Heb jij al een herfst geurtje in huis?

Liefs,Jana.x

Comments

 1. Kelly says:

  Klinkt als een lekkere geur!
  Kelly onlangs geplaatst…Valentino Donna Eau De Parfum.My Profile

 2. Bianca says:

  Klinkt inderdaad wel als een ideale herfstgeur, volgens mij heb ik hier nog een mini van gehad :)

 3. Mariebeauty says:

  Dat lijkt me inderdaad echt een heel erg lekkere geur.

 4. […] De herfst is in het land! En dat zien we ook als we naar buiten kijken. Hierdoor gebruik ik niet meer zoete en frisse parfums, maar eerder wat warmere geurtjes. Zoals deze So elexir bois sensuel parfum van Yves Rocher. Lees hier mijn uitgebreide review over dit heerlijk herfst parfum. […]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge