Mademoiselle azzaro eau de toilette

Een parfum review dat is al een tijdje geleden, zo tijd om daar verandering in te brengen. Ik kocht onlangs een parfum genaamd Mademoiselle azzaro eau de toilette. Wat vind ik ervan? Lees dit vandaag in mijn persoonlijke review..

Mademoiselle azzaro eau de toilette

Dit kleine flesje parfum zag ik in mijn ooghoek staan en ik was instant verliefd! Ik moet zeggen dat ik de Mademoiselle azzaro eau de toilette nog nooit had geroken, dus ik had eigenlijk echt geen idee hoe de geur zou ruiken. Maar de verpakking sprak mij meteen aan! Want kijk nu eens naar de verpakking. Een strik en een paars-roze verpakking?! Daar werd ik instant verliefd op! En het Mademoiselle azzaro eau de toilette was ook nog eens in de korting. De perfecte kans om deze geur eens te testen..

Mademoiselle azzaro eau de toilette – De test!

Een romantische vrouwelijke geur, zo wordt de geur omschreven op de site van Ici Paris XL. En dat klopt volledig! Het is echt een girly parfum. met als topnoten bloemen en als hartnoten fruitig en laat dit nu eens de perfecte mix zijn van de twee. Want ik hou echt van deze combinatie. Ik hou echt van dit parfum en dankzij zijn kleine formaat is het ook nog eens ideaal om mee te nemen in je handtas. Dus enkel en alleen maar voordelen hé dan!

Ik vind de campagne video van Azzaro ook ook heel mooi!

Het Mademoiselle azzaro eau de toilette is verkrijgbaar bij zowel Ici Paris XL als bij Planet Parfum voor € 25.

Wat is jou favoriete parfum?

Liefs,Jana.x

Comments

  1. Evelien says:

    Hmmm.. ik kan hem bijna ruiken! Heerlijk zeg. Superschattige flacon ook ja!
    Evelien onlangs geplaatst…Nieuwtje: Lush lanceert zes nieuwe zelf-conserverende shampoo barsMy Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge