Jimmy Choo bloom eau de parfum

Eindelijk nog eens een parfum review! Niet dat ik een parfum nodig had, maar dit geurtje Jimmy Choo bloom eau de parfum kon ik niet laten liggen. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder.

Ik heb al eerder een parfum gehad van Jimmy Choo, de blauwe variant geloof ik. Ik herinner mij nog dat ik deze parfum echt zalig vond ruiken. Ook echt zo’n luxe verpakking. Dat heeft deze lente-zomer variant ook! Juist dat hij in plaats van blauw, oranje is. Deze parfum kwam ik tegen als ik naar Sluis ging. Toen is mijn vaste stop bij Etos. Daar was deze parfum van Jimmy Choo veel goedkoper. Ik vond de geur ook echt typisch iets voor met dit zomers weertje.

Dit bloemige, fruitige en houtachtige parfum is een geurige vertaling van de heerlijke explosie van de lente; gecreëerd met de langere, lichtere avonden in gedachten waarin de Jimmy Choo vrouw tot leven komt.

De geur zelf kan ik beschrijven als een frisse zomerse geur. Ik ruik zowel bloemen in dit parfum als iets zoetig. Het is een combinatie van twee verschillende geurnoten. Laat ik nu net van deze combinatie houden! Ik kan echt zeggen dat ik fan ben van de geur. Maar je moet er natuurlijk zelf van houden. Gelukkig kun je de geur opvoorhand eens even ruiken ook!

Ik kocht de Jimmy Choo bloom eau de parfum voor € 25 bij Etos, maar uiteraard is hij ook verkrijgbaar bij Ici Paris XL, Douglas,.

 

Is dit een parfum voor jou denk je?

 

Liefs,Jana.x

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge