Givenchy live irrésistible eau de parfum

Voor mijn verjaardag kreeg ik een cadeaubon van Ici Paris XL van mijn zus. En aangezien mijn parfums allemaal zo goed als leeg waren koos ik voor een nieuw parfum genaamd Givenchy live irrésistible eau de parfum.

Toen ik eenmaal binnenkwam bij Ici Paris XL zag ik allemaal geurtjes rondom mij. Ik vond het heel erg moeilijk om een parfum te kiezen. Dus hebben ze mij daar bij Ici Paris XL wat mij geholpen. Ik was een beetje opzoek naar een rozengeur met toch een fris en ook zoet erin. Ik heb dus gekozen voor het Givenchy live irrésistible eau de parfum. Dit is het doosje waar het Givenchy live irrésistible eau de parfum in zat. Ik kan toegeven dat het mooie doosje al meteen mijn aandacht trok.

En zo ziet het flesje van de parfum eruit, het is echt een pareltje als je het mij vraagt. Ik koos voor een eau de parfum, omdat ik persoonlijk vind dat de geur van een eau de parfum sterker + langer ruikt. Ik koos ook voor een flesje van 40 ml. Hiermee kun je wel lang mee verder.

Prachtig!

Ingrediënten van het parfum.

En dan natuurlijk het belangrijkste bij een parfum is natuurlijk hoe het ruikt. Zoals ik al eerder zei was ik opzoek naar een rozengeur en dan is dit parfum ideaal! Zoals dit parfum wordt omschreven: kruidig-fruitig en bloemig! Maar één belangrijke eigenschap vergeten ze wel en dat is vooral snoeperig! Dus parfum ruikt ook erg zoet naar snoepjes. Ik houd echt van deze geur. Ik kan het een beetje moeilijk omschrijven, maar dit is een reden waarom je deze geur ook moet gaan ruiken.

Het Givenchy live irrésistible eau de parfum is verkrijgbaar bij o.a. Ici Paris XL voor € 60,24 ( 40ml)

Wat denk jij van dit parfum?

Liefs,Jana.x

Comments

 1. Amélie says:

  Nog nooit een parfum van Givenchy getest. De geur lijkt me heerlijk!
  Amélie onlangs geplaatst…5 fantastische producten uit de supermarktMy Profile

 2. Miss says:

  Mmm de geur klinkt erg goed!
  Miss onlangs geplaatst…Tip // gosh make-up for €2My Profile

 3. femketje says:

  gave flacon :D ken zelf de geur nog niet!
  femketje onlangs geplaatst…NYX FACE Awards NL Entry – Galaxy Child.My Profile

 4. Vanessa says:

  Givenchy heeft echt heerlijke parfums! Ik heb de rode variant – Absolutely Irresistible – die momenteel helaas niet meer te verkrijgen is, daarom ben ik er erg zuinig mee. Jouw parfum klinkt ook heerlijk en mooie flacon! X
  Vanessa onlangs geplaatst…HEMA introduceert bamboe serviesgoedMy Profile

 5. manon says:

  Dit lijkt mij een heerlijke parfum. IK vind de flacon ook erg mooi.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge