BERDOUES – 1902 eau de toilette ( bloemengeur)

Ik hou er ontzettend van om nieuwe merken, nieuwe geuren enz.. uit te proberen. Zo stond ik zeker open om de BERDOUES – 1902 eau de toilette ( bloemengeur) uit te testen. Ik was zo benieuwd of deze geur iets voor mij zou zijn!

Hoe simpel een verpakking kan zijn, maar hoe chique ik deze er vind uitzien! Dit parfum flesje ziet er misschien heel simpel en gewoontjes uit, maar wel kwaliteitsvol! Ik heb gekozen voor een bloemengeur, omdat ik hier persoonlijk wel de voorkeur naar geef.

Ik zelf ken het merk helemaal niet, dat geef ik wel toe. Maar ik vind het een hele fijne kennismaking. Want je hebt in totaal zo’n zes verschillende geur soorten, dus voor ieder wat wils eigenlijk.

Ik heb deze eau de toilette nu een paar keer gebruikt en wow wat een aangename geur! Ik ben een grote fan! Het fijne aan deze geur vind ik dat het niet puur bloemen is dat je ruikt, maar ik ruik er ook nog iets zoet doorheen. De perfecte combinatie voor mij. Ook een ideaal parfum met dit warme weer, dankzij de frisse geur voel je jezelf ook fris als je dit aanbrengt op de huid.

Prijs : 29,50€ voor 100ml

 

Verkrijgbaar in onafhankelijke parfumerieën

Info verkooppunten : Beautylux – 02 732 33 09

Ben jij een fan van bloemengeurtjes?

Liefs,Jana.x

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge