Ariana Grande moonlight parfum

Vorige week ontving ik het allernieuwste parfum van Ariana Grande genaamd het moonlight parfum. Amai hier was ik super benieuwd naar!

Ariana Grande moonlight parfum

Is dit geen schattig parfum flesje?! Ik vind van wel! Zo’n klein en schattig flesje is het perfecte formaat om mee te nemen in je handtas. Ik heb nog nooit eerder een parfum van Ariana Grande getest, maar ik was er wel altijd al benieuwd naar. In deze parfum de Ariana Grande moonlight parfum zit toch zo’n 30 ml, wat toch nog redelijk is als je zo het kleine formaat ziet. Zijn jullie al benieuwd welke geurnoten dit parfum bevat?

Geurnoten van het Ariana Grande moonlight parfum

Topnoten: sappige pruimen;
Hartnoten: marshmallow en verse pioen;
Basisnoten: romig sandelhout, zwarte amber en sensuele vanille

Kijk eens wat een lief en schattig pluizig bolletje?

Dan nu uiteraard mijn eindoordeel over deze parfum. Ik vind hem echt heerlijk! Het is totaal geen zware geur, maar eerder een geur die het best past voor overdag te dragen. Ik ruik zelf vooral de vanille afgewerkt met een iets wat snoeperige geur. Voor mij is Ariana Grande moonlight parfum wel een geur voor mijn leeftijd en zelf jongere mensen. Maar als je iets ouder bent vind ik dit misschien minder geschikt. Maar het is maar wat je zelf graag ruikt.

Het Ariana Grande moonlight parfum is verkrijgbaar in België alleen bij zelfstandige parfumerieën

Is dit een geur voor jou?

 

Liefs,Jana.x

Comments

  1. Evelien says:

    Ik houd echt van dit soort geuren – warm maar toch zoet. Ik probeer soms wel eens parfums met andere geuren, maar blijf vaak toch hiernaar grijpen.
    Evelien onlangs geplaatst…Review: Lush Cinders shower gelMy Profile

  2. Elke says:

    Ik ben echt dol op zoete geuren, dus ik ben zeker benieuwd naar deze!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge