Tip : Goedkope make-up van Maybelline & Rimmel bij de Action! ( Ooglook)

Toen ik een tijdje geleden in de Action langsging zag ik opeens producten liggen van Maybelline en Rimmel. Ik kocht een oogschaduw duo en een oogpotlood en die laat ik jullie vandaag zien.

DSC_0786v

Het oogschaduw duo van Maybelline heeft in het grootste vak een gouden tint en in het iets kleinere vakje een donker bruine kleur. Er zit ook een handige sponsaplicator bij voor als je je make-up onderweg even wilt bijwerken. Dan zag ik dit oogpotlood van Rimmel ook nog liggen en dit in een donker paarse kleur. Ik vond het wel eens iets een anders zo een kleur. Deze noemt: ‘Deep Wine’. Van zowel het oogschaduw duo als van het oogpotlood heb je verschillende kleuren.

Aan de achterkant van het oogpotlood vinden we ook nog een handige smudger, waardoor je je oogpotlood mooi kan vervagen.

En dit is de pigmentatie van de make-up producten. Ik vind dat ze een goede pigmentatie hebben, maar de oogschaduw kon iets intenser zijn. Maar voor de prijs van € 2,39 ben ik wel tevreden.

En dit is de look die ik er mee heb gemaakt. Het is een hele lichte look geworden met een lichte schaduw. Het donkerpaarse oogpotlood lijkt eerder bruinig, maar ik vind het wel een mooie intense kleur heb.

Je kan nu nog steeds mooie make-up producten vinden van Rimmel en Maybelline en ook nog vele andere merken en dit maar voor € 2,39 bij de Action verkrijgbaar.

Liefs,Jana.x

Comments

 1. Jewel-Nails says:

  Mooie look! Bij Action hebben ze zoveel make-up en nagellak collecties die oud zijn en daarom voor een leuk prijsje daar liggen :-)!

 2. Rosanne says:

  Mooie look heb je ervan gemaakt, dat oogpotlood heeft een mooie kleur zeg. Bij de Action hebben ze steeds meer leuke make-up.
  liefs x

 3. Steffi says:

  Mooie producten, ik heb ze nog nooit bij de Action gezien, maar ik zal er eens op letten! (:

 4. Jana says:

  Ik had het ook al gezien! Jij hebt nog fijne producten weten scoren maar ik was al wat te laat… niet veel keuze meer :/

 5. Jana says:

  Leuke producten! Heb je ook de nagellakjes van Sally Hansen gezien of was die actie er enkel in Nederland?

  1. Jana says:

   Ja die heb ik ook gezien, leuk hé :D

 6. Angelique says:

  Leuke look, dat word holle naar Action haha, zal wel weer zo zijn dat alles hier leeg geroofd is, net als met Sally Hansen haha

 7. femketje says:

  mooie en draagbare look :D

 8. Ines says:

  Dat oogpotlood ziet er erg goed uit! :)

 9. Beautyjuf says:

  Wat een mooie kleuren! Ik heb deze merken nog niet zien liggen bij de Action waar ik altijd heenga.

 10. Sara says:

  Mooie look. Het oogpotlood heeft echt een mooie kleur zeg!

 11. Manon says:

  Mooie look heb je ervan gemaakt, de producten zien er goed uit

 12. Joli says:

  Leuk palletje heb je gescoord. Bij mij Action lag nog veel troep en rare kleuren. Eigenlijk bijna hetzelfde als bij de Bazar.

 13. FSHN Forward says:

  Handige tip en echt een supermooie look <3

 14. Petra says:

  Ik vind het oogpotlood echt wel heel erg mooi, net wat je zegt, de kleur is ehoorlijk en intens en deze make up staat je erg goed!

 15. Het oogpotlood ziet er wel interessant uit! Vandaag hou ik een link party waarbij je je artikelen kunt spammen, doe je mee? x

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge