Multifunctionele pincet

Sinds ik mijn Tweezerman pincet heb wil ik helemaal geen ander pincet meer, maar ik sta wel steeds open voor iets nieuw uit te proberen. Ik zag een multifunctionele pincet liggen in de Action en hier was ik wel heel benieuwd naar!

multifunctionele-pincet1multifunctionele-pincet2

En ja hoor dit is ie dan! Het multifunctionele pincet ziet er qua uiterlijk niet heel speciaal of mooi uit, dus het is niet meteen een pincet die je aandacht zou trekken. Toch was ik wel benieuwd geworden toen ik het woordje multifunctioneel las. Dus ik dacht ik probeer het gewoon eens uit voor mijn blog!

multifunctionele-pincetf

Het multifunctionele pincet kan je dus gebruiken voor het epileren van je wenkbrauwen, de stylus  kan je gebruiken op touchscreen schermen.

multifunctionele-pincet3

Hier zie je het lampje aan het pincet, handig!multifunctionele-pincet4 multifunctionele-pincet45

Er zit dus een soort van schuifknopje aan die je naar boven moet duwen en dan komt het pincet tevoorschijn. Hoewel ik vind dat de vorm van het pincet er wel wat eigenaardig uitziet. Het zwartje knopje dat je ziet is de stylus voor en touchscreen.

multifunctionele-pincet7 multifunctionele-pincet6

Ooh wat komt er daar nog tevoorschijn?! Er zit ook een spiegeltje in, wat het handig maakt voor onderweg je wenkbrauwen even bij te werken.
multifunctionele-pincete

Oké we hebben nu volledig het pincet gezien, maar wat vind ik er nu van? Ik heb het uiteraard uitgeprobeerd en ik vind het lichtje aan het pincet wel handig om alle overbodige haartjes te zien. Maar helaas grijp het pincet enkel de haartjes die al iets langer zijn. Dus echt korte haartjes die komen niet los. Dat vind ik wel jammer. De grip van het pincet is dus niet wat het moet zijn. Toch vind ik het lichtje en het spiegeltje wel handig voor onderweg. Dus als een soort nood pincet zou ik het wel nog gebruiken en al zeker voor meer dan 2 – 3 €. Verkrijgbaar bij de Action.

Gebruik jij een pincet?

Liefs,Jana.x

Comments

 1. Miss says:

  Jammer dat deze toch net niet die kleine haartje kan meenemen…
  Miss onlangs geplaatst…3 easy Halloween nail artsMy Profile

 2. Manon says:

  Jammer dat het de kleine haartjes niet meeneemt, maar vaak moet je die ook harsen.
  Manon onlangs geplaatst…Mijn verjaardagcadeaus deel 2My Profile

 3. Saraya says:

  Nee dit is niets voor mij, geef mij maar een gewone pincet :)
  Saraya onlangs geplaatst…Tag / Fall FavouritesMy Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge