Essence make me brow eyebrow gel

Ik heb vandaag voor jullie terug een budget review op mijn blog. Vandaag heb ik het over de Essence make me brow eyebrow gel. Ik vertel jullie mijn mening over dit wenkbrauw product..

Essence make me brow eyebrow gel

Essence make me brow eyebrow gel4

Mijn make-up bestaat voornamelijk uit zowel duurdere make-up producten als ook wel budget producten. Ik hou wel wat van variatie en ik geef toe dat ik soms ook wel producten koop zodat ik ze kan uittesten op mijn blog voor jullie. Hoewel het soms even zoeken is wat er nog interessant is, heb ik gemerkt dat de wenkbrauwen nu echt de trend zijn! Daarom besloot ik de Essence make me brow eyebrow gel uit te proberen. Ik vind de verpakking er al heel erg tof uitzien.

Essence make me brow eyebrow gel45

Ik koos de lichtste kleur. De wenkbrauwgel geeft je wenkbrauwen kleur, vult ze op en je wenkbrauwen krijgen er ook een mooie vorm door.

Essence make me brow eyebrow gel1 Essence make me brow eyebrow gelws

De applicator is heel erg klein, maar dus ook wel schattig! De kleur is redelijk licht. Maar ik vind voor een wenkbrauwgel moet dat niet zo opvallen.

wenkbrauwen

Hier heb ik de Essence make me brow eyebrow gel gebruik en ik vind het een hele fijne wenkbrauwgel. Van de kleur merk ik niet zoveel, want die is niet zo intens. Maar ik merk vooral dat ze mooi in model blijven en dat mijn wenkbrauw haartjes gedurende de hele dag goed blijven liggen. Dat is meteen een pluspunt!

De Essence make me brow eyebrow gel is verkrijgbaar voor € 2,59 bij o.a de Kruidvat.

Gebruik jij een wenkbrauwgel?

Liefs,Jana.x

Comments

 1. Ellen says:

  Dit lijkt mij een fijn product!
  Ellen onlangs geplaatst…Hema adventskalendersMy Profile

 2. Manon says:

  Ziet er goed uit, alleen de kleur is denk ik niet voor mij
  Manon onlangs geplaatst…Dierproefvrije Budgetmerken – Make-up #1My Profile

 3. Vanessa says:

  Ziet er mooi uit! Werkt zo’n wenkbrauwgel precies? Het lijkt me best moeilijk om de wenkbrauw netjes in te kleuren. Ik gebruik al jaren het wenkbrauwsetje van Catrice. X
  Vanessa onlangs geplaatst…Interieur trend: ronde design salontafelsMy Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge