Enkele toppers uit de Action. (BEAUTY)

Ik ga jullie vandaag enkele (persoonlijke) toppers tonen van bij de Action. Deze producten vind ik niet alleen budget maar ook fijn in gebruik.

DSC_0136-001v

Als eerste zien jullie deze stripers die ideaal zijn voor het creëren van de ideale nail-art. Jammer genoeg kan ik nog niet hele speciale nail -arts maken, maar zo het maken van gewoon iets met streepjes en andere simpele patronen lukt wel. Deze stripers van de Action vind ik dan ook erg goed van kwaliteit. Het kwastje is heel dun en de kleur is intens.

Ik weet niet 100% zeker of je dit nog kan vinden bij de Action. Maar dit is een soort massage crème van Scholl met een speciaal roll systeem, waarmee je je voeten zelf kunt masseren en door de crème worden ze heerlijk zacht en ook voelt de crème erg koel aan. Ideaal als je veel hebt moeten stappen.

Echte toppers zijn deze twee producten en dat is de MAX foundation mineral pressed powder. Deze poeder heeft mijn huid een hele mooi egale dekking en hij voelt ook erg zacht aan. De blushes van de Action vindt ook heel erg mooi. Ze zijn heel goed gepigmenteerd dus aftikken is wel nodig. Ik vind het wel jammer dat de verpakkingen van de make-up er wat goedkoop uitzien. Maar de kwaliteit maakt dit wel goed.

En we sluiten af met de lipsticks uit en de Action en die kent volgens mij wel iedereen. Sommige mensen vinden ze helemaal niet goed en andere mensen zijn er dan weer helemaal dol op. Ik vind ze erg fijn in gebruik, want ze geven een hele mooie kleur en voelen romig aan. Oké, je moet even je lippen scrubben voordat je deze lipstick aanbrengt, maar dat moet ik bij vrijwel elke lipstick doen.

Hier zien jullie nog swatches van de lipsticks en de blush. Een hele mooie intense pigmentatie en dat voor een hele lage prijs. En zo dit waren mijn echte toppers uit de Action. Het hoeft niet altijd duur te zijn om mooi te zijn zoals je kan zien.

Hebben jullie ook toppers uit de Action?

Liefs,Jana.x

 

Comments

 1. Sophie says:

  Die make-upjes zien er erg fijn uit; vooral die poeder!

 2. Mirjam says:

  Ah de stripers vind ik erg fijn, heb alle kleurtjes ;) En gebruik ze vaak, fijne kwastjes!

 3. An-Sofie says:

  De lipsticks van de action vind ik ook geweldig!

 4. Vanessa says:

  Leuke tips! Ik vind het fijn dat de Action steeds meer beauty spulletjes verkoopt x

 5. Nele says:

  Die nail-art lak wil ik nog wel een keertje aanschaffen :D

 6. femketje says:

  love die stripers ;D

 7. Die lakjes zijn fijn.
  Liefs, xxx

 8. Petra says:

  Ja de foundation gebruik ik ook en ik ben er zeer tevreden over…vooral omdat de lichtste haast overeenkomt met mijn natuurlijke huiskleur…Ik heb namelijk een heel erg lichte huidskleur en zodoende is het niet makkelijk een goed passende foundation te vinden…

 9. Beautyjuf says:

  Wat een mooie toppers! Ik vind nog steeds de body butter cream het beste :-) Deze zijn er in vieren geuren waarvan Paradise Pink toch wel mijn favoriete geur is.

 10. Manon says:

  Die max nail polishes heb ik ook en die lipsticks zijn ook erg fijn!

 11. Femke says:

  Die stripers wil ik ook wel eens proberen! Leuk artikel

 12. Jana says:

  Leuk om te zien! Die voetroller lijkt me zo fijn! :)

 13. Marloes says:

  Wat een fijne producten staan er tussen!

 14. Joyce says:

  goede tips! ik ga eens kijken bij de action:)

 15. Kirsten says:

  Ik vind die puistjes patches die ze bij de Action hebben wel erg fijn! :D leuk om jou toppers te zien!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge