Het belang van vitaminen en mineralen – hoe gezond leven?

Ik zelf ben de laatste maanden toch wat meer bezig met gezond leven, zo ga ik 1 à 2 keer per week naar de fitness. Dit is vooral voor mijzelf en om een beetje fitter te blijven. In het artikel van vandaag leg ik jullie uit waarom ik dit zelf zo belangrijk vind en wat je zelf kan doen..

Wat ik zelf doe

Afbeeldingsresultaat voor fitness

Bron: fitness.com

Zoals ik al eerder vertelde doe ik nu al een drietal maanden fitness. Dit doe ik zelf om fitter te zijn, want vele mensen denken meteen aan afvallen als ze het woordje sport of fitness horen, maar dat is bij mij niet te bedoeling. Ik vond het gewoon erg van mijzelf dat ik na twee trappen al buiten adem was en dit op mijn 23 ste, dat is niet echt normaal meer. Dus nu doe ik fitness om mijn fysieke conditie te verbeteren en ik kan zeker zeggen dat dit meer en meer verbetert. Dus ik probeer dit zeker en vast vol te houden.

Wat je nog meer kan doen

foto van Orangefit.

Ik geef eerlijk toe dat ik er zelf nog niet van gehoord is, maar Omega 3 vetzuren zijn dus enorm goed voor je hart, hersenen en je ogen. Daarnaast is het zo gemakkelijk in gebruik! Want ik heb het niet zo voor dingen die te veel werk van jezelf vragen. Maar de omega 3 vetzuren zijn dus capsules en neem je in tijdens je maaltijd. Ik las op de website al veel positieve ervaringen, bijvoorbeeld dat er geen nare nasmaak is dat ze fijn in gebruik zijn. Dat is natuurlijk top om te lezen en nog beter dat het alleen maar goed voor je is!

Ken je dit?

Liefs,Jana.x

Comments

  1. Ik ben iemand die te snel opgeeft! Er moet ook meer aan mijn conditie gewerkt worden want ik ben te snel buiten adem, ik ben 19 jaar… Ik wil dit zeker proberen, als het goed is voot het hart… ;)
    Emke De Jonghe onlangs geplaatst…Glam Nails by Elfi De BruynMy Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge