De leukste opberg manieren – ideeën

Ik hou van opbergen, alles mooi in een doos of plastieken bak of nog beter in een leuk mandje! Wie mij goed kent weet dat ik hiervan een grote fan ben. Ik heb daarom vandaag een artikel met de leukste opberg manieren. Ik heb ze allemaal even op een rijtje gezet en ik laat dit jullie vandaag graag zien.

Koperen manden = voor grote en kleine wasjes

Koperen mandenKoperen manden

Je wasgoed opbergen in een plastieken bak of mand?! Dat is helemaal verleden tijd! Dit is iets van vroeger, want nu hebben ze leuke koperen opbergmanden. Dit ziet er toch veel leuker uit? Het past zeker weten bij je interieur. IK vind dit heel leuk en het ziet er ook heel stevig uit.

Relaxdays rek met manden

relaxdays rek met manden - badkamerrek - bamboe - houten rek - 3 etages - keukenrek

Ik zou het wel weten! Dit is denk ik één van de leukste opbergmanier die ik al heb gezien. Dit is een soort van kastje eigenlijk waar je dan je badkamer of toiletartikelen kunt in op bergen. Ik vind dit persoonlijk veel beter dan zo wegstopt in een kastje. Zo zie je ook meteen of je nog voldoende voorraad hebt van alles.

Op een leuke manier je plantjes opbergen

Set van 2 manden van House Doctor

Set van 2 manden van House Doctor

Waarom stoppen mensen hun planten steeds maar in een saaie plastieken plantenbak?! Ik begrijp dit helemaal niet! Je kunt het toch zoveel leuker maken door je planten op te bergen in bovenstaande bak? Het staat zoveel leuker in je interieur.

De droom van iedere vrouw – de schoenenkast!

Dit wil ik zeker en vast als ik ga alleen wonen! Een schoenenkast! Nu liggen mijn schoenen hier en daar in huis of staan ze gewoon aan de trap en vind ik ze steeds niet. Daarom lijkt mij een schoenen kast echt wel de juist oplossing. Je hebt gewoon ook een beter overzicht van je schoenen. Zo weet je meteen welke schoenen je moeten nemen bij de outfit die je aanhebt.

 

Wil je graag nog wat meer inspiratie als het gaat over opbergen en meer? Bezoek dan eens Lionshome.nl

Hoe berg jij je schoenen op?

 

Liefs,Jana.x

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge