Bedrukte t shirts met grappige teksten en afbeeldingen

Hoe leuk kan zijn dat je zelf je t-shirt kan bedrukken met iets wat je zelf het liefste wilt dragen? Dat kan niet alleen zijn met een tekst, maar zelfs met een afbeelding! Ik laat jullie dit vandaag graag zien. 

Mijn stijl doorheen de jaren

Afbeeldingsresultaat voor beautytwist ootd

Afbeeldingsresultaat voor beautytwist ootd

Afbeeldingsresultaat voor beautytwist ootd

Afbeeldingsresultaat voor beautytwist ootd

Afbeeldingsresultaat voor beautytwist ootd

Ik zou jullie graag eerst even laten zien dat ik echt wel hou van verschillende soorten stijlen. Van printjes op de top tot leuke teksten. Maar jullie zien ook de print wel eens terug op mijn broek. Dit zie je op de laatste foto. Dit is eigenlijk doorheen de jaren gegroeid. Vroeger zou ik dit nooit hebben durven dragen, dat geef ik toe. Ik heb wel zo een beetje mijn eigen stijl, maar soms ben ik naar iets opzoek qua kleding maar vind ik het niet! Daarom leek het mij leuk om jullie te laten kennismaken met een website waar je zelf je t-shirt kunt laten bedrukken en dit met een persoonlijk tekst of quote of een afbeelding/logo!

Maar hoe doe je dit dan?

 

Ik heb er zelf even wat foto’s bijgezet zodat het proces voor jullie toch wel duidelijk is. Dit is wel voor het bestellen van folders en niet voor t-shirts, maar eigenlijk is het principe hetzelfde. Je duid eigenlijk aan wat je precies wilt en wat je zelf wilt qua opdruk. Ik vind de website persoonlijk zelf heel handig in gebruik, want ik had het zelf ook eens geprobeerd.

Laat nu ook een T-shirt bedrukken op Drukland.be!

Heb jij als eens zelf je T-shirt laten bedrukken?

Liefs,Jana.x

Comments

  1. Emke says:

    Wat leuk! Ik heb alleen nog maar linnen tasjes laten bedrukken x
    Emke onlangs geplaatst…Maak jezelf terug gelukkig!My Profile

  2. Rachel says:

    Wat een gaaf shirtje heb je laten bedrukken

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge