Juweeltjes die om op te eten zijn

Juweeltjes die om op te eten zijn
Ik heb enorm veel juwelen, maar nog geen juwelen die er zo uitzien dat je ze zou kunnen opeten. Zo kwam ik de webshop Sweetstuff tegen, die prachtige handgemaakte juwelen verkoopt. Ik besloot er eens enkele juwelen te bestellen om te zien of ze er net zo mooi en leuk uitzagen als in de webshop..

Als eerste een ketting met kleine mini donut’s erin. Ik vind het er zo schattig en lief uitzien. Volgens mij is het een hoop werk om dit tot het kleinste detail uit te werken. Ik vind dit zo uniek!

Heb je het niet zo voor donuts? Dan zijn er nog altijd cookies met chocolade stukjes. Dit zijn steker oorbellen en zulke oorbellen draag ik toch wel het meeste. Ik vind ze er zo realistisch uitzien. Het zijn net echte chocoladestukjes die aanwezig zijn op de koekjes.

Jummie! Een cupcake met een heerlijke topping kan er altijd wel bij. Ik krijg er spontaan honger van als ik deze oorbellen zie. Ik moet mij inhouden of ik zou er een hapje van nemen!

Koekjes in klein flesje? Wat wil je nog meer?! Op kamp werd mij gevraagd: ‘Juf, zijn dat echte koekjes die in dat flesje zitten?’ Ik vraag mij dan altijd af hoe je die koekjes in dat flesje krijgt? Het blijft mij een raadsel, maar ik vind ze enorm schattig en om op te eten!

Ben je niet zo voor koekjes in een flesje? Dan hebben we nog altijd gedraaide spekjes. Dit ziet er zeker en vast heel erg kleurrijk uit en net echt!

Oorhangers draag ik ook ontzettend graag! En dit paar oorbellen in de vorm van een cupcake + een topping van aardbei = PERFECT!

Zoals kunt lezen ben ik enorm onder de indruk van de juwelen van de mooie webshop Sweetstuff. Dat ze handgemaakt zijn maakt het nog meer bijzonder. Ik vind dat Lisa de eigenaresse van de webshop hele mooie en unieke sieraden maakt. Ik ben blij dat ik deze webshop heb ontdekt. En ik zal er zeker nog meer juweeltjes op bestellen. Hieronder vind je de prijzen van bovenstaande juwelen:

 • Donut flesje ketting: € 9,95
 • Chocolade chip koekjes oorstekers: € 3,95
 • Chocolade mint cupcake oorstekers: € 3,95
 • Chocokoekjes flesjes oorhangers: 6,95
 • Roze gedraaide spekjes oorhangers: € 6,95
 • Aardbeien cupcake oorhangers: € 6,95

Wat vind jij van de sieraden?

Liefs,Jana.x

Follow on Bloglovin

Related Post

Comments

 1. Oh my GOSH! Hoe cute allemaal! Dit vind ik dus echt geweldig eh :-)
  Kiss & Make-up onlangs geplaatst…Review | Clinique 7 Day Scrub CreamMy Profile

 2. Ellen says:

  Super schattige juweeltjes! Jaloers ;)
  Ellen onlangs geplaatst…Fleur de Force Glam Guide / beautyboekMy Profile

 3. Bibiane says:

  Die flesjes zien er geweldig uit! Ruiken ze ook naar koekjes? :)
  Bibiane onlangs geplaatst…Hoe ik mijn nagels verzorgMy Profile

 4. […] Donderdag kreeg ik mijn langverwachte pakketje binnen van Sweetstuff. Gisteren stond hiervan een review van online. […]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current day month ye@r *

CommentLuv badge